Το φρέντο καπουτσίνο που “διανυκτέρευσε” στα έδρανα της Βουλής

 

Ένα ξεχασμένο φρέντο καπουτσίνο σε πλαστικό ποτήρι «διανυκτέρευσε» στα έδρανα της Βουλής, όταν τελείωσε η πρώτη ημέρα της συζήτησης για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. Ήταν μισογεμάτο με κόκκινο καλαμάκι και βρισκόταν στην πτέρυγα της συμπολίτευσης. Όλοι όσοι παρέστησαν στη συζήτηση γνώριζαν ποιος το εισήγαγε στην αίθουσα της Ολομέλειας, αφού τον είδαν να μπαίνει φουριόζος κρατώντας με το ένα χέρι τον καφέ και με το άλλο τις σημειώσεις της ομιλίας του, αλλά δεν έδωσαν σημασία.

Το καφενείο της Βουλής, λόγω μέτρων κατά της πανδημίας λειτουργεί μόνον ως take away και ο συγκεκριμένος βουλευτής, παρήγγειλε τον καφέ του και βιαστικά μπήκε στην αίθουσα, ξεχνώντας όμως ότι οι κάθε λογής καφέδες, τα γλυκά, τα σάντουιτς, το ψωμοτύρι, οι σπανακοτυρόπιτες και τα άλλα εδέσματα απαγορεύονται αυστηρά να μπαίνουν στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Ήταν βουλευτής της συμπολίτευσης και έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός. Τι του ήρθε και έφερε το φρέντο καπουτσίνο στην αίθουσα; Ρωτούσαν οι συνάδελφοί του χωρίς να πάρουν όμως απάντηση.
Την προηγούμενη φορά που μπήκαν καφέδες και μάλιστα φραπέδες στην αίθουσα ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση. Δυο τότε υπουργοί είχαν φέρει τους φραπέδες στα υπουργικά έδρανα, ενώ ένας άλλος έφερε στην αίθουσα μια πανακότα και την απολάμβανε με πλαστικό κουταλάκι αδιαφορώντας για τις τηλεοπτικές κάμερες.

Comments are closed.