Σύσκεψη Σαββίδη με τους επικεφαλής του OPEN και του “ΕΘΝΟΥΣ”

 

Τηλεδιάσκεψη με τους γενικούς διευθυντές του OPEN και του ΕΘΝΟΥΣ, Συλβεστριάδου και Χατζηδημητρίου αντίστοιχα, πραγματοποίησε εχθές το πρωί ο ιδιοκτήτης της Dimera Ιβάν Σαββίδης. Ο επιχειρηματίας έδωσε το πράσινο φως ώστε να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν, τόσο του νέου προγράμματος του καναλιού όσο και η ενίσχυση της εφημερίδας και του ομώνυμου site.

Ο Ιβάν Σαββίδης σε αυτήν την πρώτη σύσκεψη με τους επικεφαλής του μιντιακού του ομίλου, εξέφρασε τη στήριξη του και ζήτησε να προχωρήσουν άμεσα στο σχεδιασμό των πλάνων τους, με στόχο τη δυναμική παρουσία των Μέσων το επόμενο διάστημα. Στην ουσία ο επιχειρηματίας εγγυήθηκε την πορεία και την ανάπτυξη του ομίλου, ζητώντας από τους συνεργάτες του να βγουν μπροστά και να κερδίσουν το στοίχημα!

Ο επιχειρηματίας έκανε ειδική αναφορά στην ενημέρωση και στις πρόσφατες αλλαγές στο στελεχιακό δυναμικό του καναλιού, δηλώνοντας την πρόθεση του να επενδύσει σε αυτήν, αφού όπως τόνισε αποτελεί βασικό πυλώνα του OPEN. Ήδη λέγεται ότι ο νέος διευθυντής ενημέρωσης του σταθμού Χρήστος Παναγιωτόπουλος έχει ολοκληρώσει τις προτάσεις του και σύντομα θα ξεκινήσει η υλοποίηση τους, αναμορφώνοντας ριζικά τον τομέα ευθύνης του.

Αντίστοιχη αναφορά έγινε και για το νέο πρόγραμμα του σταθμού που θα ενισχυθεί σε όλα τα επίπεδα, ώστε το κανάλι από την επόμενη σεζόν να εμφανίσει μια πλήρως ανανεωμένη εικόνα, με ποικιλία προγραμμάτων… Μάλιστα για το σκοπό αυτό τις προηγούμενες ημέρες τοποθετήθηκε στη διεύθυνση προγράμματος η Μαρία Σαγανά.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες και δεδομένου ότι οι πρωινές ζώνες του σταθμού είναι σε καλύτερη θέση από άποψη τηλεθέασης… Αναμένεται η ενίσχυση του prime time από την επόμενη σεζόν με δυο ή τρεις νέες σειρές, με τηλεπαιχνίδια, νέα shows, καθώς και πρωτότυπα τηλεοπτικά project. Ενώ στο πλαίσιο αυτό δεν αποκλείονται και κάποιες μετεγγραφές προσώπων που θα ενισχύσουν συνολικά την εικόνα του σταθμού.

Τέλος, ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε τον επανασχεδιασμό του “ΕΘΝΟΥΣ”, αλλά και την ενίσχυση του, ώστε να έχει ισχυρό ρόλο στην έντυπη ενημέρωση.

Comments are closed.