Αν αυτός είναι πράκτορας της CIA εγώ τι είμαι;

 

Ο ψευτογιατρός εμφανίστηκε στον Κοντομηνά ως πράκτορας της CIA και για να του πουλήσει εξυπηρέτηση τού έφαγε 55 εκατομμύρια, είπε ο Βερύκιος. Αυτά τα 55 εκατ. ήταν ευρώ, διευκρίνισε.
Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ο Κοντομηνάς μίσθωσε στον απατεώνα αεροπλάνο για να φέρει επενδυτές από την Κίνα. Όταν ο Βερύκιος ρωτήθηκε πώς προέκυψαν τόσα εκατομμύρια στον Κοντομηνά, είπε ότι ήταν η εποχή που πούλησε την Interamerican και μια τράπεζα. Μυρίστηκε, είπε, χρήμα, ο τύπος και κόλλησε στον Κοντομηνά.
Σε κάποια στιγμή ο Κοντομηνάς γνώρισε στον Βερύκιο τον απατεώνα αυτόν λέγοντάς του ότι είναι πράκτορας της CIA. Όταν τον αντίκρισε ο Βερυκιος είπε στον Κοντομηνά με φανερή έκπληξη: «Αν είναι αυτός πράκτορας της CIA, τότε τι είμαι εγώ; Έτσι είναι οι πράκτορες;»
Και οι αποκαλύψεις του Βερύκιου συνεχίστηκαν στη ραδιοφωνική εκπομπή με τον Χατζή. Αποκάλυψε πώς γνώρισε ο Κοντομηνάς την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ένα βράδυ, όπως είπε, του είπε ο Κοντομηνάς να πάνε στον Αντώνη Ρέμο να διασκεδάσουν. Εκεί έγινε η γνωριμία με τη Σπυροπούλου και διόρθωσε τον Χατζή που νόμιζε ότι η Σπυροπούλου εργαζόταν εκεί ως… λουλουδού. Όχι ήταν υπεύθυνη υποδοχής στο κέντρο όπου εμφανιζόταν ο Ρέμος», είπε.

Comments are closed.