Εκλογές τον Οκτώβριο προέβλεψε ο Λεφάκης

Ο αστρολόγος μίλησε στον ΣΚΑΙ για Παπαδημούλη και για τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ…

Πάλι ο αστρολόγος Κώστας Λεφάκης έκανε πολιτικές προβλέψεις από το ραδιόφωνο του Σκάι και τους άφησε για άλλη μια φορά τους ακροατές… speechless.

Άρχισε με το αγαπημένο του θέμα την έκλειψη ηλίου και προέβλεψε εκλογές τον Οκτώβριο. Οι εκλογικές προβλέψεις είναι η ειδίκευσή του, αφού και πέρυσι ήταν ο πρώτος που προέβλεψε εκλογές το Μάιο ή τον Ιούνιο. Έπεσε λίγες εβδομάδες έξω αλλά ποιος δίνει σημασία σε μερικά 24ωρα αστοχίας.

Δεύτερη πρόβλεψή ήταν για τον Παπαδημούλη. Προέβλεψε ότι δεν πρόκειται ο Τσίπρας να τον διαγράψει, αλλά εάν φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθεί, είπε με σιγουριά, σε άλλο κόμμα όπου θα διαπρέψει και σε αυτό, αλλά απέφυγε να κατονομάσει το νέο κόμμα του Παπαδημούλη.

Τρίτη πρόβλεψη ήταν εάν το ΚΙΝΑΛ θα συνεργαστεί ή όχι με τον ΣΥΡΙΖΑ. Άφησε όλους με ανοικτό το στόμα όταν προέβλεψε ότι θα δημιουργηθεί ένα τρίτο κόμμα (έτσι ακριβώς το είπε) το οποίο αυτό θα συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι τελευταίες περυσινές προβλέψεις του κ. Λεφάκη ήταν ότι η συμφωνία των Πρεσπών θα περάσει Μάρτιο, ότι δεν πρόκειται να υπάρξει αυτοδυναμία στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, αν και η ΝΔ προηγείται, αλλά το Κοινοβούλιο θα αλλάξει, θα φύγουν τα μικρά κόμματα και ότι σε μικρή κλίμακα θα υπάρχει το ΚΙΝΑΛ και θα μπει στη Βουλή.

Comments are closed.