Μόνο κακίες

 

Ο τηλεοπτικός Τιτανικός δεν βρήκε σε παγόβουνο… Το έπαθε από την αλλαγή τηλεοπτικής στέγης. Απεδείχθη (για τους ελάχιστους δύσπιστους), ότι ο άνθρωπος δεν το έχει. Με το ζόρι να γίνει τηλεοπτικός σταρ… Ενώ ακόμη μυρίζει προβατίλα, κι ας έχει φύγει από το χωριό μερικές δεκαετίες.

Το ίδιο, με το ζόρι δηλαδή τηλεοπτικός σταρ και ο ψευδός του προέδρου. Ετοιμάζεται να κάνει στροφή στην καριέρα του και να φορέσει γραβάτα… Έρχεται με φόρα! Μιλάμε για το γέλιο της αρκούδας καλοκαιριάτικα!

Η άλλη φωτογραφίζει αυτά που δεν πρέπει και τα ανεβάζει στο ινσταγκραμ νομίζοντας ότι είναι η Christiane Amanpour! Ο σύζυγος, καλό παιδί από σπίτι… Ξεκίνησε φτωχό από την επαρχία και με τη δουλειά του κατάφερε να γεμίσει μια σελίδα Ε9! Τώρα πια απολαμβάνουν τους κόπους τους… Προστατεύονται από τον Covid-19… Τρώνε ελαφριά το βράδυ… Και όταν αποζητούν την περιπέτεια, αγοράζουν (με μπροστινό τον αστέρα) sites ποικίλης ύλης!

Τι κάνουν, ένας εκπομπάρχης, μια ρεπόρτερ μεγάλου κόμματος (όπως λέμε μεγάλου καναλιού), ένας εκδότης εβδομαδιαίου φύλλου, ένας φίλος από τα παλιά και ένας ξεχασμένος βουλευτής που πήρε τη ρεβάνς στον ίσκιο της μεγάλης περιφέρειας;

Ποιος πρέπει να προσέχει όταν τρώνε οι πέντε (παραπάνω), παρέα με το τζόβενο της Συγγρού που έχει αδυναμία στα καπνιστά τυριά και ροπή στη βλαχιά;

Ο γάμος τους πέτυχε! Έκαναν δυο παιδιά. Απέκτησαν μια ερωμένη, και μια φίλη για τα Σαββατοκύριακα στο εξωτερικό, έναν οικονομικό συντάκτη που ήταν και personal trainer… Πολλά φυλαχτά και κομποσκοίνια, δυο γαλλικά αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού… Μια θεία που μένει μόνιμα σπίτι, έναν ανιψιό για τη σύζυγο… Και πολλά μικρά αθλητικά γερμανικής φίρμας (απο τη διάσπαση των δυο αδελφών).

Πανεπιστήμιο δεν πήγε! Τελείωσε το Ανοιχτό μετά τα 45… Ήταν επιμελής, καθαρός και δαιμόνιος ρεπόρτερ. Αγαπά το διάβασμα, την οκνηρία και το λευκό κρασί. Τα καλοκαίρια κάνει μανικιούρ και πεντικιούρ… Στις παραλίες έχει πάντα μαζί του μια μπανάνα (για τη στενή του μέση), και έναν φακό! Τα καπέλα δεν τα συμπαθεί… Προτιμά τα μαντίλια και τις καρφίτσες.

Εχει έναν αστυνομικό από την εποχή που εργαζόταν στο κανάλι των πέντε εκδοτών… Ενα κατοικίδιο για συντροφιά, μια φλύαρη γειτόνισσα και εναν εφαψία κολλητό από την Πελοπόννησο. Γνωρίστηκαν τυχαία πριν τους Ολυμπιακούς της Γιάννας και μετά συνέδεσαν τη μοίρα τους με την τύχη αυτού του τόπου. Τα μεσημέρια της Κυριακής και τα βράδια της Πέμπτης τρώνε με τις γυναίκες τους στο σπίτι της Κηφισιάς. Την τελευταια φορά πριν τις εκλογες της 7ης Ιουλίου του 2019… Ενα μεγάλο κομμάτι ρίγανης κάθισε στον λαιμό του υποψηφίου που πήρε τη ρεβάνς και ο μικροβιολόγος της παρέας έχωσε ενα τσιμπιδάκι για τα φρύδια στον οισοφάγο του, προκειμένου να αναπνεύσει! Έκτοτε δεν ξανάφαγε χωριάτικη σαλάτα, μόνο ρόκα παρμεζάνα.

Συνεχίζεται…

Comments are closed.