Η τηλεοπτική μοναξιά του Παππά και οι διαρροές της Κουμουνδούρου περί αφέλειας

Η μιντιακή διαχείριση του ΣΥΡΙΖΑ για τη συνομιλία του πρώην υπουργού με τον επιχειρηματία Μιωνή

Μόνος του ο Νίκος Παππάς, χωρίς καμιά στήριξη από την Κουμουνδούρου, σηκώνει το τηλεοπτικό βάρος δίνοντας εξηγήσεις για τη συνομιλία του με τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή… Κανένα στέλεχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συμπεριλαμβανομένου του εκπροσώπου Αλέξη Χαρίτση, δεν έχει εμφανιστεί σε τηλεοπτικές ή ραδιοφωνικές εκπομπές, προκειμένου να υπερασπιστεί τον πρώην υπουργό.

Η μιντιακή μοναξιά του Νίκου Παππά φαίνεται να είναι η “επίσημη” στάση του ΣΥΡΙΖΑ τα πρώτα τουλάχιστον 24ωρα, μέχρι δηλαδή να περάσουν τα δύσκολα… Η οποία – αναμφίβολα, έχει και πολιτικά χαρακτηριστικά.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο κύκλος επιρροής του πρώην υπουργού στο εσωτερικό του κόμματος είναι απελπιστικά στενός, ενώ οι πολιτικοί του φίλοι (στην Κουμουνδούρου) είναι ελάχιστοι και κυρίως αδύναμοι πολιτικά και επικοινωνιακά!

Την ίδια ώρα η κεντρική γραμμή όσων στελεχών της Κουμουνδούρου συνομιλούν με δημοσιογράφους εμφανίζουν τον πρώην υπουργό “αφελή”… που πήγε ανυποψίαστος να συνομιλήσει με έναν – πανούργο, όπως τον χαρακτηρίζουν επιχειρηματία, με αποτέλεσμα να τον παγιδεύσει!

Με άλλα λόγια υποστηρίζουν ότι ο Νίκος Παππάς είχε αυταπάτες για τον συνομιλητή του και κυρίως για την υπόθεση που πήγε να διαχειριστεί!

Comments are closed.