Εξώδικο Δημητριάδη σε Τράγκα: Συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί του

…αν δεν ανακαλέσει το λόγο έχει η Δικαιοσύνη

Ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού καταγγέλλει «εργολαβική προσπάθεια ηθικής σπίλωσής του από τον δημοσιογράφο» – Τα όσα ισχυρίζεται εκφεύγουν της όποιας σκληρής δημοσιογραφικής κριτικής, σημειώνει
Στη Δικαιοσύνη κατά του Γιώργου Τράγκα ετοιμάζεται να προσφύγει ο Γρηγόρης Δημητριάδης. Ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, βρίσκεται εδώ και μήνες καθημερινά στο στόχαστρο του Γ. Τράγκα από όποια συχνότητα και αν έχει εκπομπή, με βαρύτατους χαρακτηρισμούς και κατηγορίες για παράνομες δραστηριότητες.

«Οι ψευδείς και συκοφαντικοί σας ισχυρισμοί για το πρόσωπό μου, εκφεύγουν κατά πολύ της όποιας σκληρής δημοσιογραφικής κριτικής, την οποία και προσωπικά και ως εκ της θέσεως μου αποδέχομαι, αλλά πλέον προσβάλλουν βάναυσα την τιμή και την υπόληψή μου, γεγονός το οποίο δεν μπορώ να ανεχθώ» τονίζει σε Εξώδικη Διαμαρτυρία που έστειλε στον Γ. Τράγκα κάνοντας λόγο για εργολαβική προσπάθεια ηθικής σπίλωσής του, προσπάθεια που συνδέεται με τον πολιτικό του ρόλο.

Ο κ. Δημητριάδης ζητά από τον Γ.Τράγκα να ανακαλέσει και να ανασκευάσει προειδοποιώντας ότι διαφορετικά θα προσφύγει στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια.

Ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού θεωρεί ότι έχει μπει στο στόχαστρο συγκεκριμένων ετερόκλητων κύκλων, οι οποίοι του επιτίθενται σταθερά και με συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς με σταθερό «ρεπερτόριο», δίχως συγκεκριμένες αφορμές, προκειμένου να τον αποδυναμώσουν ηθικά και πολιτικά. Παρότι σκέφθηκε πολύ αν πρέπει να προσφύγει δικαστικά ή να αγνοήσει τον Γ. Τράγκα, όπως έκανε μέχρι τώρα, κρίνει τελικά ότι ο δρόμος της δικαιοσύνης είναι ο μοναδικός τρόπος προστασίας της υπόληψής του.
Πηγή protothema.gr

Comments are closed.