Οι δημοφιλέστεροι υπουργοί και το σαρδόνιο χαμόγελο του ρεπόρτερ

 

Μόνο απαρατήρητος δεν πέρασε ο πίνακας των δημοφιλέστερων υπουργών της κυβέρνησης στις τάσεις που κατέγραψε η δημοσκόπηση της MRB για το μήνα Ιούνιο… Και ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι πλησιάζει η ώρα της κρίσης, αλλιώς ο ανασχηματισμός ή διαφορετικά οι διορθωτικές κινήσεις του πρωθυπουργού!

Τόσο στη Βουλή όσο και στα πολιτικόμιντιακά “πηγαδάκια” το μοναδικό θέμα συζήτησης ήταν οι “επιδόσεις” των υπουργών όπως τις εμφανίζει η έρευνα. Οι περισσότεροι θεωρούσαν δεδομένη την πρώτη τριάδα, Κικίλιας, Θεοδωρικάκος, Δένδιας… Ενώ – επίσης, δεν αιφνιδιάζει η τριάδα από το τέλος, Μενδώνη, Πλακιωτάκης, Τσιάρας!

Ωστόσο έμπειρος ρεπόρτερ και κυρίως πολύ καλά ενημερωμένος για τα του Μαξίμου έχει διαφορετική γνώμη για τους δημοφιλέστερους υπουργούς την οποία τη βασίζει στις κρυφές δημοσκοπήσεις που διαθέτει το πρωθυπουργικό Μέγαρο… Ενώ κλείνει το μάτι με νόημα όταν αναφέρεται στην πρόσφατη αξιολόγηση που ολοκληρώθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Προσοχή όμως, δεν αμφισβητεί όλα τα στοιχεία ή πιο σωστά ολόκληρη την κατάταξη των υπουργών όπως τη δίνει η έρευνα της MRB… Μερικά μόνο ονόματα για τα οποία επιφύλαξε ένα σαρδόνιο χαμόγελο!

Comments are closed.