Ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε τον ALPHA για λογαριασμό του Καλογρίτσα

 

Τι έλεγε ο τότε ιδιοκτήτης του σταθμού Δημ. Κοντομηνάς για τον επιχειρηματία και τον πρώην υπουργό Νίκο Παππά στην εκπομπή της Μενεγάκη…

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Δήμου Βερύκιου στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του APLHA τον Οκτώβριο του 2016, αφού είχε ολοκληρωθεί ο πρώτος διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες (και πριν ακυρωθεί από το ΣτΕ)… ο πρώην υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς τηλεφώνησε στον τότε ιδιοκτήτη του σταθμού Δημήτρη Κοντομηνά και του ζήτησε να συναντηθεί με τον Καλογρίτσα, προκειμένου να συζητήσουν τη μεταβίβαση μετοχών του ALPHA, καθώς και τον έλεγχο της ενημέρωσης του σταθμού.

Ο Κοντομηνάς αποδέχθηκε να κάνει ραντεβού… Αλλά για να εκφράσει τη δυσφορία του εμφανίζεται με καθυστέρηση 45λεπτων. Εκεί ο Καλογρίτσας αποκαλύπτει στον Κοντομηνά ότι το σχέδιο “αρπαγής” του ALPHA είναι των παιδιών του Μαξίμου, κατονομάζοντας τον Νίκο Παππά.

Ο Κοντομηνάς την επόμενη ημέρα του ραντεβού 5 Οκτωβρίου 2016 αιφνιδιάζει τους πάντες εισβάλλοντας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη που εκείνη την ώρα είναι στον “αέρα”, προκειμένου να απαντήσει δημοσίως στην κυβέρνηση και στον Καλογρίτσα… καταγγέλλοντας στην ουσία τη μεθόδευση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε στη συνέχεια την “εισβολή” Κοντομηνά στην εκπομπή της Μενεγάκη

Comments are closed.