Υπερασπιστής του Μαρινάκη ο Βαξεβάνης

 

Στην ουσία ένας εκδότης μόνος του ο Κώστας Βαξεβάνης κατάφερε να δημιουργήσει θέμα για την καμπάνια “Μένουμε σπίτι” και “Μένουμε ασφαλείς”, επειδή εξαιρέθηκε από τη λίστα των ΜΜΕ! Πιθανότατα αν τα Μέσα του εκδότη συμμετείχαν στην καμπάνια δεν θα ασχολιόταν κανείς με αυτήν… Ενώ ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατέθετε ερώτηση στη Βουλή!

Δεν υπάρχει λοιπόν αμφιβολία ότι ο εκδοτικός όμιλος του δημοσιογράφου αδικήθηκε… Κατά συνέπεια, δικαιολογημένη και εύλογη η στάση των Μέσων του στο θέμα. Αν και σε αντίστοιχες αδικίες (ως προς τη διανομή της κρατικής διαφήμισης) επι των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ σιωπούσε!

Στο πλαίσιο λοιπόν της αντιπολιτευτικής ορμής (για τη λίστα των ΜΜΕ) το documentonews του Κώστα Βαξεβάνη έφθασε στο σημείο να εμφανίζει αδικημένο έως και τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τα ποσά που πήραν τα Μέσα του! Βεβαίως το κάνει για να τονίσει ότι ευνοήθηκαν τα ΜΜΕ του Θανάση Μαυρίδη… Ωστόσο επιλέγει τον όμιλο Μαρινάκη (που προφανώς δεν έχει ανάγκη υπεράσπισης) και όχι κάποια άλλα αντιπολιτευτικά ΜΜΕ με τα οποία “συγγενεύει” ιδεολογικά και έχουν επίσης μεγάλη ιστορική διαδρομή! Ισως – τελικά, ανταποδίδει με αυτόν τον τρόπο τη διαφήμιση που είχε πάρει από το MEGA (εδώ)!

Comments are closed.