Διαψεύδει ή όχι τους Μαρινάκη – Κοντομηνά ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Καλογρίτσα;

Τώρα που μάθαμε πώς μοιράστηκαν τα 20 εκ ευρώ θα μάθουμε τι έγινε και με τις τηλεοπτικές άδειες…

Επειδή ξαφνικά έχουν μαζευτεί πολλές “σκιές” για τους χειρισμούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, αλλά και συνολικά στη διαχείριση των θεμάτων των media επι των ημερών της… Μήπως τώρα που μάθαμε πώς μοιράστηκαν τα 20 εκ ευρώ για την καμπάνια “Μένουμε σπίτι – Μένουμε ασφαλείς”, μπορούμε να μάθουμε πού πήγαν και τα 3 εκ ευρώ του Καλογρίτσα; Εχει κάποια απάντηση περι αυτού ο ΣΥΡΙΖΑ, δεδομενου ότι ο επιχειρηματίας κάνει ευθεία αναφορά στους προηγούμενους ενοίκους του Μαξίμου;

Την ίδια ώρα παραμένουν αναπάντητες (από πέρυσι) οι δηλώσεις του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη ότι ο πρώην υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς του ζήτησε να δανείσει τον Καλογρίτσα προκειμένου να αποκτήσει τηλεοπτικό σταθμό: «Μου ζήτησαν υπό μορφή δανεισμού να βοηθήσουμε τον κ. Καλογρίτσα να αποκτήσει κανάλι το οποίο κακά τα ψέματα είχε στηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου. Εξήγησα στον κύριο Καλογρίτσα ότι δεν θα μπορούσα να το κάνω. Τότε δεν είχαν πρόβλημα με τα χρήματα του Μαρινάκη. Προκαλώ τον κ. Παππά αλλά και τον πρωθυπουργό να βγουν και να το διαψεύσουν», ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Επιπλέον αναπάντητες παραμένουν και οι καταγγελίες του πρώην ιδιοκτήτη του ALPHA Δημήτρη Κοντομηνά για το ίδιο θέμα. Δηλαδή την είσοδο Καλογρίτσα στο κανάλι και τον έλεγχο της ενημέρωσης, με τις ευλογίες της πρώην κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ… Ενώ και εδώ γίνεται ονομαστική αναφορά από τον επιχειρηματία στον πρώην υπουργό Νίκο Παππά με τη φράση “Ο Παππάς θέλει να μου πάρει το κανάλι”.

Διότι καλές και χρήσιμες οι τοποθετήσεις της Κουμουνδούρου για την προσπάθεια ελέγχου του Τύπου από τη σημερινή κυβέρνηση (με τα 20 εκ που μοιράστηκαν σε 1.200 ΜΜΕ)… Θα ήταν όμως πιο πειστικές εαν απαντούσε και στις καταγγελίες Μαρινάκη, Κοντομηνά για να μη μένουν σκιές.

Comments are closed.