Το χυδαίο δημοσίευμα που αναστάτωσε τον υφυπουργό

Κουίζ

 

Ο κακός χαμός έχει προκληθεί από δημοσίευμα “πρόθυμου” (για όλα) δημοσιογράφου που ήθελε να προσφέρει υπηρεσία σε πολιτικάντη φίλο του, αναστατώνοντας υπουργεία, πρόσωπα και κυρίως θίγοντας υπολήψεις!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Ήταν γνωστό το τελευταίο διάστημα ότι σε κομβικό υπουργείο οι σχέσεις ήταν τεταμένες και συγκεκριμένα μεταξύ του γραφείου του υπουργού και του γραφείου του υφυπουργού… Ειδικότερα αυτοί που σφάζονται, είναι ο διευθυντής του υπουργού και η διευθύντρια του υφυπουργού.

Εκεί λοιπόν που είχε βρεθεί μια κάποια ισορροπία… Ξαφνικά η κατάσταση – πριν λίγες ημέρες, ξέφυγε τελείως! Διότι ο νεαρός διευθυντής του υπουργού άρχισε να υβρίζει, να χυδαιολογεί και να συκοφαντεί σε φίλο του δημοσιογράφο τη διευθύντρια του υφυπουργού, ενώ άφηνε – επίσης, χυδαία υπονοούμενα εμπλέκοντας και τον υφυπουργό!

Ο “πρόθυμος” δημοσιογράφος θεωρώντας ότι προσφέρει υπηρεσία στον πολιτικάντη φίλο του δημοσιεύει σε site (που έχει πρόσβαση) απίθανες ιστορίες για τη διευθύντρια του υφυπουργού, αλλά και για τον υφυπουργό!

Φυσικά πολύ σύντομα όλα αποκαλύφθηκαν! Αφού όταν δημοσιεύθηκαν οι χυδαιότητες ο υφυπουργός ρώτησε και έμαθε από πού προήλθαν. Αν και έγινε έξαλλος – διότι το δημοσίευμα του προκάλεσε και προσωπική αναστάτωση- αρκέστηκε να κάνει τα απαραίτητα τηλέφωνα εκεί που έπρεπε… για να κλείσει το θέμα με τον διευθυντή του υπουργού!

Comments are closed.