Ολα είναι προπαγάνδα των καλοταϊσμένων ΜΜΕ

… για να πλήξουν τον ΣΥΡΙΖΑ (που καλπάζει στις δημοσκοπήσεις)

Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση! Τα 1.200 και πλέον ΜΜΕ (που μοιράστηκαν τα 20 εκ ευρώ) σε ανταπόδοση προς την κυβέρνηση, μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα συντονίστηκαν και αποφάσισαν να συκοφαντήσουν τα έργα και τις ημέρες της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ… Αποκαλύπτοντας για “μαγαζιά” του κόμματος, ότι κάποιοι έβγαζαν πολλά λεφτά, για την προσπάθεια ελέγχου των ΜΜΕ… και τώρα ότι ασκήθηκαν πιέσεις στον πραγματογνώμονα που ερευνούσε τα αίτια της πολύνεκρης τραγωδίας στο Μάτι!

Επίσης (από τα 1.200 ΜΜΕ που μοιράστηκαν τα 20 εκ ευρώ) μάθαμε ότι επι ΣΥΡΙΖΑ οι ηγεσίες της πυροσβεστικής τακτοποιούσαν τις προαγωγές τους παίζοντας με τις ζωές και τις περιουσίες των ανθρώπων! Καιγόταν για παράδειγμα η Μάνη ή η Σάμος και οι από κάτω (υπαρχηγοί κλπ) δεν έστελναν αεροπλάνα για να “φάνε” τον αρχηγό!

Η μια λοιπόν και μοναδική εξήγηση είναι ότι όλα αυτά είναι προπαγάνδα των καλοταϊσμένων ΜΜΕ για να πλήξουν την πρώτη φορά αριστερά και το ηθικό της πλεονέκτημα. Καμια άλλη εξήγηση δεν υπάρχει! Όπως δεν υπάρχουν ευθύνες για την τραγωδία στο Μάτι, όπως δεν υπάρχει Καλογρίτσας και βοσκοτόπια ή White House και white Porscha!

Comments are closed.