Ο Πέτσας αποκλείει ανασχηματισμό, ενώ τα φιλικά ΜΜΕ της κυβέρνησης λένε το αντίθετο

 

Είναι θέμα χρόνου, δηλαδή μόλις λίγα 24ωρα ώστε να διαπιστωθεί αν θα διαψευστεί ή όχι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας που δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA εχθές το βράδυ ότι “Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει ανασχηματισμός τις επόμενες ημέρες”. Κι αυτό διότι την ίδια ώρα κόντρα σε όσα δημοσίως δηλώνει ο εκπρόσωπος από φιλικά ΜΜΕ της κυβέρνησης διαρρέεται ότι η αντίστροφη μέτρηση για τον ανασχηματισμό έχει ξεκινήσει!

Προφανώς (θεσμικά) η βαρύτητα των δηλώσεων του κυβερνητικού εκπροσώπου είναι μεγαλύτερη… Ωστόσο δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη η επιμονή των φιλικών ΜΜΕ της κυβέρνησης οτι ο ανασχηματισμός θα πραγματοποιηθεί μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, ξεκινώντας απο σήμερα να μετρά ο χρόνος!

Με λίγα λόγια ακόμη και παραμονές Δεκαπενταύγουστου να ανακοινωθεί ο ανασχηματισμός, δηλαδή λίγο πριν φύγει ο πρωθυπουργός για τις ολιγοήμερες διακοπές του η δήλωση και κυρίως η διατύπωση Πέτσα είναι προβληματική!

Για αυτο οι “στοιχηματατζήδες” (του ανασχηματισμού) περιμένουν και δηλώσεις Γεραπετρίτη που είναι πιο safe επιλογή και κυρίως πιο ενημερωμένη!

Comments are closed.