Συμπέρασμα

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Firstly, Στέφανος Χίος. Ουάου ο άνθρωπος! Μα να καταφέρει να χτυπήσει με την πόρτα τον δολοφόνο του και να μπλοκάρει το όπλο του και να τη σκαπουλάρει; Δεν υπάρχει! Does not exist και λίγα λέμε! Αυτά δεν γίνονται παρά μόνο στις ταινίες…

Και για να το ευθυμήσουμε και λίγο το γεγονός μιας και ο journalist είναι μια χαρά στην υγεία του, αυτός guys μου από το μόνο που κινδυνεύει (όπως όλοι μας) είναι από τον κορωνοϊό! Ειδικά τώρα που… επεκτείνεται!

(Με την ευκαιρία ας ξανά κάνουμε watch το best βίντεο όλων των εποχών! Κοπανιόμαστε στο γέλιο πριν καν το βάλουμε να παίζει!)

Και δεν μπορούμε να μη σχολιάσουμε και τη μικροψυχία των λιγοστών ανακοινώσεων που βγήκαν για την απόπειρα δολοφονίας του από Ενώσεις, αλλά και τις φειδωλές και τσιγκούνικες δηλώσεις στα σόσιαλ μίντια λίγων συναδέλφων του… Βρε guys δεν μιλάμε για δημοσιογραφία αυτήν τη στιγμή! Δεν είναι αυτό το conversation! Λέμε ότι τον τύπο πήγαν να τον γαζώσουν! Δηλαδή, hello κάπου!

Ιδιαίτερη μνεία στην ΕΙΗΕΑ που έβγαλε ανακοίνωση (εδώ) χωρίς να αναφέρουν το όνομα του. Ενα όσκαρ εδώ παιδιά! Τίποτα λιγότερο! Καλύτερα να μην την έβγαζαν…

Προχωράμε, στο second, Θάνος Δημάδης. Guys; Εδώ ένας journalist τα έβαλε με ένα ολάκερο σύστημα και τους κέρδισε. Και το λέμε γιατί προφανώς για να βγει από τη Δικαιοσύνη απόφαση υπέρ του, είχε δίκιο… Επαναλαμβάνουμε so, ένας άνθρωπος, one εργαζόμενος ουσιαστικά, αντιπαρατέθηκε με μία κυβέρνηση και γύρισε όλο το παιχνίδι! Respect. Διότι κάνετε remember το τι κανιβαλισμό και επίθεση είχε φάει από ολούθε εκείνο τον καιρό… Τα μεγέθη τρομάζουν!

Στην τρίτη θέση, Νίκος Χατζηνικολάου… Για την απάντηση του σε χρήστη στο Twitter, σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας κατά του Χίου (εδώ). Σε σημείο που προσωπικά αν μας πείτε, ότι χάκαραν το λογαριασμό του θα το κάνουμε believe ακράδαντα!

Αυτά! Αμπάχα μπούχα άντε γεια και wind στα πανιά!
Και το volume για πολύ great songάκι! Καιρό είχαμε να μπουμπουνίσουμε..

Comments are closed.