Μιχάλης Δέλτα: Μάσκα δεν έβαλα ποτέ μου γιατί έχω πειστεί πως θα βλάψω το ανοσοποιητικό μου

 

Κατανοώ την ανησυχία ή μάλλον τον τρόμο των ανθρώπων που έχουν αδύναμο ανοσοποιητικό ή άλλα θέματα υγείας και οι οποίοι προφυλάσσονται σύμφωνα με τα μέτρα “κατά της πανδημίας”. Όμως την ίδια στιγμή το κράτος συγκρούεται με τον εαυτό του με αυτά που επιβάλλει, το διαπιστώνουμε καθημερινά από πρόσωπα της πολιτικής τα οποία δεν τηρούν τα μέτρα, και μάλιστα με τρόπο προκλητικό αρέσκονται στο να δημιουργούν περιορισμούς κοινωνικής εκδήλωσης (όχι με επιτυχία). Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τρομάζουμε αντίστοιχα με αυτό που ζούμε για να έρθουμε επιτέλους σε ρίξη με το σύστημα που το δημιουργεί.

Κάθε λίγο έρχεται και μια απειλή για να μη μας αφήσουν ποτέ σε κατάσταση εγρήγορσης και κατά αυτό τον τρόπο να ψηφίζουν “αυτοί” νόμους εις βάρος μας, να μας κοροϊδεύουν με ζαρτινιέρες, να σκοτώνουν μέσω της αστυνομίας αθώους ανθρώπους.

Καλό θα ήταν όμως να διαχωρίσουμε λίγο τα πράγματα και να αποκτήσουμε διάκριση και κοινή λογική, κάτι που ως λαός δεν έχουμε. Ο πρόσφατος ξεσηκωμός των Γερμανών εναντίων των νέων φασιστικών μέτρων με πρόσχημα την πρόληψη και παρονομαστή τα πρόστιμα, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και τους παραδέχομαι γιατί ως λαός με ένα τόσο βεβαρημένο και σκοτεινό Κάρμα, απέκτησαν Πολιτική Συνείδηση, προσπάθησαν μέσα στα χρόνια να εξαγνιστούν και κατάφεραν να αποκτήσουν μια αντίληψη που θα έπρεπε να έχουμε με τον τρόπο μας και εμείς.

Σε συνάρτηση με αυτή τη στάση, διαβάζω καθημερινά στα σόσιαλ εδώ “δεν έχουμε σωτηρία…δεν θα αλλάξει ποτέ αυτός ο τόπος” και άλλα τέτοια παθητικά δηλητήρια που ορισμένοι δίχως ίχνος αυτοκριτικής σκορπίζουν δεξιά και αριστερά. Για μένα το ζήτημα δεν είναι η πανδημία, η οποία ξέρω πως είναι φτιαχτή και το έχω αποδείξει με κείμενά μου προ πανδημίας, όσοι τα διαβάσατε ίσως να θυμάστε σε τι αναφέρομαι. Όταν λέω «φτιαχτή» δεν την αμφισβητώ ως γεγονός αλλά διαπιστώνω καθημερινά το πώς τα συστήματα εξουσιών την χρησιμοποιούν για πολιτικούς λόγους εις βάρος μας. Το πολύ σοβαρό πρόβλημα είναι πως βρισκόμαστε μέσα στο στόμα ενός νέου φασισμού που μας μασάει αργά αλλά ακόμα δεν μας έχει καταπιεί. Θα έπρεπε να είμαστε υπόλογοι στον εαυτό μας εμείς οι Έλληνες που παραμένουμε αρνητικοί προς οποιαδήποτε αντίσταση και αντίδραση.

Βλέπετε πολύ επιφανειακά τα πράγματα όταν μιλάτε για
“το βόλεμα και την εύκολη κριτική του καναπέ”, διότι το άγριο και άλυτο ζήτημα είναι το Που βρίσκεται ο καναπές αυτός, και αποδεδειγμένα βρίσκεται κάτω από το φουστάνι της μάνας, που μαζί με την οργή προς τον πατέρα δεσμεύουν ένα έθνος ενοχικά από την Αρχαία Τραγωδία μέχρι και την κάθε ακατοίκητη παρουσιάστρια στα πρωινάδικα. Μάσκα δεν έβαλα ποτέ μου γιατί έχω πειστεί πως θα βλάψω το ανοσοποιητικό μου και κυρίως επειδή “βλέπω αυτό που Έρχεται” μέσα από όλα τα τεχνάσματα και τα κίνητρα των εξουσιών, ιδιαίτερα αυτής της κυβέρνησης που θα έπρεπε να ανοίξει η Γη και να την εξαφανίσει για πάντα. Η βία της και η ανοησία της ξεπερνάνε τα ανθρώπινα όρια και αφαιρούν τον άνθρωπο από το επίκεντρο της εξέλιξης.

Από τη μεριά μου προσπαθώ να είμαι ψύχραιμος και να παρατηρώ, όπως με μία έννοια έκανα και όταν ήμουν 20 χρονών, γιατί από τότε αντιλαμβανόμουν το μέγεθος της αμετανόητης ανοησίας του κόσμου αυτού. Οφείλω επίσης να ομολογήσω πως τόση έλλειψη συναισθηματικής ευφυίας δεν την χωράει ο Νους μου. Τέτοιος μαμοθρεφτισμός με άποψη και καβάτζα οικονομική δεν έχει υπάρξει ποτέ πριν στην ιστορία της αθεράπευτης χώρας μας. Αυτή η απόλυτη στροφή συγκατοίκησης στις ενοχικές οικογενειακές πολυκατοικίες είναι η μήτρα του Alien. Από εκεί γεννήθηκε με νέο πρόσωπο και ο σύγχρονος ναζισμός στη βουλή αλλά και ο ρατσισμός, η τεμπελιά και η έπαρση του άχρηστου νεοπλουτισμού.

Ζούμε κάτι χειρότερο από πόλεμο, διότι με τον πόλεμο θα είχε εκτονωθεί η όλη ιστορία των τελευταίων 12 χρόνων και πιθανόν να είχε καταστραφεί και το απαράδεκτο καθεστώς του Τίποτα και του mainstream, που πραξικοματικά λύνουν και δένουν χωρίς να τους εμποδίζει ένας Υγιής Αντίλογος, μια Πνευματική Εστία, ένας λαός Ισορροπημένος και Αφυπνισμένος.

υστερόγραφο: Δεν με ενδιαφέρουν οι ενστάσεις και οι εχθρικές απαντήσεις. Αναπτύξτε τες στις σελίδες σας, δεν ζητάω γνώμες όταν μοιράζομαι αυτό που βιώνω.

-από Facebook-

Comments are closed.