Ηράκλειο: Έκρηξη στο επιβατικό πλοίο Blue Horizon

4 τραυματίες

Στο νοσοκομείο οι τραυματίες – Το πλοίο είχε δέσει στο λιμάνι του Ηρακλείου στις έξι το πρωί, ερχόμενο από Πειραιά – Οι επιβάτες είχαν αποβιβαστεί όταν έγινε η έκρηξη
Συναγερμός σήμανε νωρίς το πρωί σε ΕΚΑΒ και λιμεναρχείο Ηρακλείου, από έκρηξη μικρής ισχύος που σημειώθηκε σε επιστόμιο καζανιού του επιβατικού πλοίο «Blue Horizon» που βρίσκεται δεμένο στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν τέσσερις εγκαυματίες εκ των οποίων ο ένας, ένας 30χρονος, έχει τραυματιστεί πιο σοβαρά. Οι άλλοι τρεις έχουν τραυματιστεί ελαφρά. Το ατύχημα έγινε κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης του καζανιού του πλοίου.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μαζί με τον γιατρό και παρέλαβαν τους εγκαυματίες προκειμένου να τους μεταφέρουν στο ΠΑΓΝΗ. Η ζημιά στη μηχανή του πλοίου δεν είναι σημαντική και θα εκτελέσει το βράδυ το προγραμματισμένο δρομολόγιό του για Πειραιά.

Εκπρόσωποι της πλοιοκτήτριας εταιρίας, βρίσκονται από την πρώτη στιγμή δίπλα στους τέσσερις τραυματίες, για να τους προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια.
Πηγή protothema.gr

Comments are closed.