Τραγωδία – Βρέφος 16 μηνών έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στον Πύργο

 

Αδιανόητο είναι αυτό που συνέβη σε νέο θανατηφόρο τροχαίο στην Πατρών – Πύργου, με θύμα ένα βρέφος 16 μηνών. Η Ηλεία θρηνεί ακόμα ένα θύμα, αυτή τη φορά ένα αγγελούδι που δεν πρόλαβε να δει καλά καλά το φως της ζωής. Οκτώ μέρες πριν ένα παλικάρι 26 ετών έχασε τη ζωή του σε άλλο συγκλονιστικό τροχαίο σε κοντινή απόσταση στα Χανάκια. Η Ηλεία συνεχίζει να πληρώνει βαρύ φόρο αίματος σε ένα δρόμο καρμανιόλα, που δεν συγχωρεί το παραμικρό οδηγικό λάθος, που τιμωρεί τις επικίνδυνες οδηγικές συμπεριφορές.

Στη σφοδρή σύγκρουση το βράδυ του Σαββάτου περίπου στις 9, λίγα μέτρα πριν τον κόμβο Λαστεϊκών, το ασημί Citroen C2 που οδηγούσε ένας 26χρονος από χωριό του Πύργου, συγκρούστηκε μετωπικά με το ασημί FIAT Punto που οδηγούσε ένας 33χρονος από άλλο χωριό του Πύργου και επέβαινε η 25χρονη σύζυγός του και το μόλις 16 μηνών βρέφος τους.
Το Citroen είχε κατεύθυνση προς Πάτρα και το FIAT προς Πύργο και από τη σύγκρουση το πρώτο σταμάτησε την πορεία του λίγα μέτρα πιο κάτω από το σημείο της σύγκρουσης, ενώ το δεύτερο στη νησίδα της βοηθητικής οδού στο ρεύμα προς Πύργο.

Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες στα δύο οχήματα, ενώ σύμφωνα με μαρτυρία, διερχόμενος οδηγός έβγαλε το βρέφος από το παιδικό του καθισματάκι και το μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Πύργου, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στον Γ.Ν. Αμαλιάδας, ενώ αργότερα συνελήφθη από τους άνδρες της Τροχαίας Πύργου και παραμένει φρουρούμενος στο νοσοκομείο ο 26χρονος οδηγός.

Οι άνδρες της Τροχαίας Πύργου έχουν ζητήσει την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στη σορό του βρέφους, στο πλαίσιο της έρευνας για τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος.

Πηγή ilialive.gr

Comments are closed.