Παραίτηση

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Εξοργιστική πέρα για πέρα η φωτο Κουμουτσάκου (εδώ) να κοινωνάει εν μέσω έξαρσης της πανδημίας! Είναι δηλαδή το situation να χάνεις τα λόγια σου από την ανευθυνότητα! Guys; Με ένα λυπάμαι δεν λύνεται εδώ το θέμα! Λυπάται τι; Που βγήκε το φωτογραφικό στιγμιότυπο και το απολαύσαμε; Που του την έφεραν οι εκκλησιαστικοί κύκλοι και τον κανιβάλισαν έτσι; (εδώ) Διότι αυτό έγινε, την πάτησε και καλά του έκαναν προφανώς! Διότι με αυτά τα things δεν παίζουνε!

Είσαι αναπληρωτής υπουργός, η κυβέρνηση σου δίνει μάχη καθημερινά να πείσει τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα και εσύ δεν μπορείς να πειθαρχήσεις και να αποφύγεις φέτος να κοινωνήσεις στα γενέθλια σου; Τα sorry μας, αλλά ποια η διαφορά σου με τον νέο που στα γενέθλια του θέλει να κάνει ένα πάρτυ με 500 άτομα στην πλατεία; Θα κρίνουμε τις προτιμήσεις του everybody εδώ; Ή θα εστιάσουμε στη λογική; Που λέει ότι έχουμε έξαρση του φονικού ιού, μεγάλη διασπορά και επιβάλλεται οι everyone να προσέχουμε!

Είναι ντροπή και υπέρτατη υποκρισία να μπουμπουνάει στο τουίτ της μεταμέλειας του «προτρέπω όλους να τηρήσουν πλήρως τα κυβερνητικά μέτρα…»! Ως τι το προτρέπεις αυτό βρε politician; Εσύ που δεν μπόρεσες να συμμορφωθείς και πήγες να κοινωνήσεις στα γενέθλια σου;

Λοιπόν, so! Για να μη χάνουμε το νόημα και την αξία των λόγων μας, το σοβαρό και αξιοπρεπές και έντιμο θα ήταν να εκσφενδόνιζε ότι παραιτείται! Και ας άφηνε μετά τον prime minister να αποφάσιζε αν θα την κάνει δεκτή ή όχι.

Πάντως, το right thing to do αυτό θα ήταν! Αντε γιατί τα έχουμε κάνει αχταρμά όλα πια, έλεος κάπου! Σαν την άλλη, την Ελενα Ράπτη που έβγαινε και έλεγε «εγώ κοινώνησα και θα συνεχίσω να κοινωνώ» και «όταν υπάρχει βαθιά πίστη δεν φοβάσαι τη Θεία Κοινωνία»! Και δεν έχει μπουμπουνίσει από τότε και με τη ραγδαία εξέλιξη του φονικού ιού, ούτε μια συγγνώμη για τις δηλώσεις της που είναι τίγκα στις αντιεπιστημονικές απόψεις! Και τώρα έχουμε τον Κουμουτσάκο να ποζάρει με το κουτάλι στο στόμα!

Και μετά περιμένουμε από τον κόσμο, να πειθαρχήσει στις μάσκες, στις αποστάσεις και στο πλύσιμο των χεριών! Hello! Και κάνουμε με τις ανευθυνότητες αυτές μια τρύπα στο νερό! Κάπου πρέπει να υπάρχει so και μια σοβαρή επίπληξη! Και να τη δει και ο κόσμος…

Comments are closed.