Ποιος μισεί τη Μαλέσκου στον Σκάι;

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Guys οκ απορία πραγματική. Ποιος μισεί τη Μαλέσκου στο channel του Φαλήρου! Βρείτε τον, ψαχτείτε, υπάρχει κάπου κει μέσα, αναστατωθείτε! Διότι δεν παίζει κάποιος που νοιάζεται και θέλει το καλό της εκπομπής της, να της έδωσε τέτοια ομάδα. Και αναφερόμαστε αρχικά στους μπροστά στην κάμερα. Τι είναι τούτη η τριάδα που την πλαισιώνει; Jesus λέμε does not exist!

Νταξ now μην προσβάλλουμε ανθρώπους, αλλά είναι σα να της ψώνισαν από το καλάθι. Μάνος Μαγιάτης, Μάρτζυ Λαζάρου και Παναγιώτης Χατζηδάκης; Είναι δυνατόν; Βραβείο χειρότερου πάνελ σε εκπομπή. Και όταν μάλιστα η presenter είναι και νέα εμφάνιση στα tv πράγματα (διότι οκ τώρα στην Κρήτη πόσοι την έκαναν watch;) δεν τη στηρίζεις; Ούτε σχόλιο, ούτε ατάκα, κρύο βόρειου πόλου χιούμορ…
Ως τι τους διαλέξατε είναι να κουφαίνεσαι!

Και πάρτε for example την περίπτωση της ομάδας της Δανάης Μπάρκα στο Mega. Εξαιρετικές επιλογές. Και οι 4 που την πλαισιώνουν είναι μια χαρά στο είδος τους. Και οι δύο οι πιο γνωστοί – Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Άρης Καβατζίκης – αλλά και οι δύο new εμφανίσεις – Βαγγέλης Γιαννόπουλος και Σίσσυ Καλλίνη – είναι ωραίοι. Το ‘χουν δηλαδή οι άνθρωποι. Έχουν χημεία, χιούμορ interesting, άποψη ωραία, μια ποιότητα, τηλεοπτικά στηρίζουν αξιοπρεπέστατα την presenter τους. Αυτά που θες!

Τώρα σαν crash test Μαλέσκου – Μπάρκα θα κάνουμε say για αρχή το εξής. Η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν η presenter του Mega. Για μας βασική αρχή, έχεις χιούμορ; Τελειότητα! Και το woman το έχει. Και αυτό που κάνεις watch στο television σου έχει ένα επίπεδο! Βασικό!

Για την presenter του Σκάι; Το ότι δέχτηκε να συμμετάσχει σε εκπομπή με αυτούς τους συνεργάτες δείχνει πράγματα. Για την ίδια… Δηλαδή για να το κάνουμε understood βρε woman, έκανες το δοκιμαστικό σου με αυτούς τους τρεις και αναφώνησες σούπερ το έχουμε;! Αν είναι δυνατόν, πού τοποθετεί τον πήχη… Επίσης, φτάνει πια με αυτό το φλερτ με την κάμερα. Οκ, είπαμε νισάφι!

Αυτά! Αμπάχα μπούχα αντε γεια και wind στα πανιά!
Και το volume για πολύ great songάκι!

Comments are closed.