Γιατί χώρισε η Φαίη Σκορδά;

Από την Ελεν ντε Τζένερις και την Όπρα, στον Νίκο Χατζηνικολάου και την Έλενα Πολυκάρπου…

Η Φαίη Σκορδά για πρώτη φορά μετά το διαζύγιο της με τον Γιώργο Λιάγκα και την “επισημοποίηση” της νέας της σχέσης εμφανίστηκε στο “Ενώπιος ενωπίω” του Νίκου Χατζηνικολάου πρόθυμη να μιλήσει για όλα και να απαντήσει σε όλα. Η συνέντευξη ήταν πολύ καλή και κυρίως ενδιαφέρουσα για όσους ενδιαφέρονται για την προσωπική ζωή των επωνύμων.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι ο καλύτερος (ή έστω από τους καλύτερους) στο είδος του και το επιβεβαίωσε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας για άλλη μια φορά… Έχοντας απέναντι του, όχι έναν πολιτικό όπως τον έχουμε συνηθίσει, αλλά μια σημαντική τηλεοπτική περσόνα, καταφέρνοντας να κρατήσει την προσοχή του τηλεοπτικού κοινού μέχρι το τελευταίο λεπτό, με επαγγελματισμό, σεβασμό, αλλά και χιούμορ όταν το επέβαλε η στιγμή.

Ο δημοσιογράφος ήταν το ίδιο καλός όταν ρωτούσε τη Φαίη Σκορδά “γιατί χώρισε με τον Γιώργο Λιάγκα”, ή όταν μιλούσε για τις αρετές του νέου της συντρόφου (που γνώρισε σε κάποιο τραπέζι), όπως όταν (την επόμενη ημέρα στο δελτίο ειδήσεων) ρωτούσε τον Ευάγγελο Βενιζέλο για τα ελληνοτουρκικά και τη Χάγη!

Παρόλα αυτά η ερώτηση (ακόμη και δημοσιογραφικά) “Γιατί χωρίσατε” είναι εξαιρετικά άκομψη, άβολη και αδιάκριτη… Για αυτό και τα σελέμπριτι (όπου γης…) επιλέγουν σε ποιον θα την απαντήσουν.

Στο Hollywood προτιμούν την Ελεν ντε Τζένερις, την Οπρα κ.α… Ενώ στην Ελλάδα – όπως απεδείχθη τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Πόσο άδικο όμως είναι το bullying που δέχεται η εξαιρετική ρεπόρτερ Έλενα Πολυκάρπου όταν κάνει την ίδια ερώτηση και την κατηγορούν για κιτρινισμό, αδιακρισία, έλλειψη σεβασμού στην προσωπική ζωή κλπ! Αλλά και πόσο υποκριτικό!

Comments are closed.