Boring

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Ε, νταξ οκ enough is enough βρε Ιωάννα Μαλέσκου! Κάπου guys μου έχει χαθεί completely η μπάλα με αυτήν την presenter… Κρίμα και την Κρήτη τη λεβεντογέννα τη νησάρα από όπου μας εκφενδονίστηκε! Το situation της το λες και το απόλυτο tv-ξενέρωμα της σεζόν. Το ξεκίνησε τόσο αισιόδοξα η έρμη με κείνο το πολύ nice τρέιλερ που είχαμε σχολιάσει κιόλα (εδώ) και μας άρεσε so much… Σου ‘φερνε κάτι καινούργιο και φρέσκο… Και πού να ξερες ότι αυτό ήταν only περιτύλιγμα, διότι το από μέσα είναι πέρα για πέρα παλιακό. Πιο old tv-αντιλήψεων το woman πεθαίνεις!

Φόρεσε προχθές εκείνο το ντεκολτέ γκραντ κάνυον (εδώ) 12 η ώρα το μεσημέρι Jesus μου και Christ μου, τη σχολίασε αρνητικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και έβγαλε λογύδριο η άλλη today στην εκπομπή της… Που τόλμησε και την έπιασε στο στόμα της. Που δεν ήταν υποστηρικτική ως γυναίκα και ότι τη λυπεί και μπλα μπλα μπλα μίλαγε τόση ώρα, πόσο boring! Εμπλεξε και τον Οκτώβριο το μήνα των γυναικών μέσα, όλα αχταρμάς… Και στο ενδιάμεσο να σου πετά κιόλα όλο εγώ δεν απαντώ συνήθως δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος κτλ. Και δεν έχει κλείσει μήνα στο Σκάι και έχει απαντήσει on air βαρύγδουπα ήδη δύο φορές!

Βρε presenter και η Μενεγάκη (που φαίνεται να προσπαθεί να αντιγράψει) απάνταγε καμιά φορά, αλλά καμία σχέση! Πέταγε πανέξυπνα μια μπηχτή (δευτερολέπτων) εκεί που δεν το περίμενες… Και τη δουλειά της την έκανε! Τούτη, η Μαλέσκου, από την έναρξη της εκπομπής τρώγεται να απαντήσει, σα να ζει για τη στιγμή που θα ξεκατινιαστεί. Πετάει όλο υπονοούμενα με το καλημέρα σας και μπουμπουνάει και ολάκερο το λογύδριο στο πρώτο 5 λεπτο. Θεωρώντας προφανώς ότι το πανελλήνιο κρέμεται από την κουβέντα της, τι θα πει για τους απέναντι! Με ρέγουλα Jesus μου. Television κάνεις στο Athens, το location σου δεν είναι καμία ρούγα!

Breaking news: Την ποιότητα, το quality για να συνεννοηθούμε, το εκπέμπεις στους viewers… και γενικότερα. Δεν χρειάζεται να το διαφημίζεις εσύ για τον εαυτό σου.

Breaking news No2: Μη μας αραδιάζεις τόσο βαρύγδουπα το σεξιστική επίθεση που δέχθηκες, γιατί άνθρωποι ευαίσθητοι είμαστε και εμείς θα πάρουμε κανά πλακάτ και θα βγούμε στους δρόμους να σε υπερασπιστούμε!

Breaking news No3: Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου άστηνα. Διότι το woman έχει άλλον αέρα και άλλο εκτόπισμα. Σαν personality! Εχει θεματάκια με την εκπομπή, αλλά this is άλλο θέμα. Σαν φιλοσοφία το woman είναι προχώ, μη συγκρίνεσαι!

Τέλος, breaking news No4: Τη βαφή μαλλιών και το οξυζενέ τα βρήκες, τη στιλιστική επιλογή που σε αποθεώνει την αμόλησες, ασχολήσου επιτέλους και με το ζουμί, την ίδια την εκπομπή και το πάνελ. Που είναι tragicι. Για να δούμε κει πόσα απίδια πιάνει ο σάκος! Και άσε τις ευκολοκοντρούλες.

Αυτά! Αμπάχα μπούχα άντε γεια και wind στα πανιά!

Comments are closed.