Αλλού για αλλού

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Βρε Σίσσυ Χρηστίδου, που πολύ τη συμπαθούμε, είχες ένα από τα πρόσωπα της week που πέρασε, τον Αλέξη Γεωργούλη, που also γουστάρουμε για αυτό που είναι… Και δεν τον ρώτησες το βασικό! Το one and only! Που έχει να κάνει όχι γενικά με τις κριτικές που δέχεται, όπως το παρουσίασε έτσι αφηρημένα η presenter για την ενασχόληση του με το television την ώρα που είναι ευρωβουλευτής… Αλλά με το πολύ συγκεκριμένο, πώς βγαίνει το πράγμα με τις ώρες! Με το τηλεπαιχνίδι που είναι καθημερινό και απαιτεί πολύωρα γυρίσματα hello!

Για να μην πούμε και το άλλο, ότι αν ήθελε το woman, θα του πέταγε και το ρεπορτάζ που ακούστηκε στην εκπομπή του Κουβαρά στο Action24 ότι του την πέφτουν οι συριζαίοι γιατί δεν πήρε στο «μεροκάματο» αυτούς που ήθελαν στο κόμμα και διάλεξε συνεργάτες με βάση το βιογραφικό τους… και θα τους άφηνε τους everyone παγωτό! Και αυτή θα έπαιζε σε όλα τα παραπολιτικά εφημερίδων και σάιτ! Θα γινότανε πρώτη μούρη! Και κάπως έτσι χάθηκε μια πολύ nice ευκαιρία να ξεχωρίσει, να τολμήσει και να μην είναι απλά μια όμορφη presenter που μαγεύει με το κοντινό της…

Υ.Γ. Και κάνουμε understood ότι είναι στο Open… Αλλά και πάλι με έναν τσαχπίνικο way μπορούσε ένα question για τα πολύωρα γυρίσματα να το εκσφενδονίσει! Αλλά τούτη ρώτησε στο χαλαρό και στο κουκουρούκου, αν έχει στα σκαριά κανένα… σίριαλ! Και εκεί κάπου το χάσαμε completely το σκεπτικό της!

Comments are closed.