Δύσκολη εξίσωση για τον ALPHA

Δύσκολη εξίσωση παραμένει για τον ALPHA το πείραμα της πρωινής εκπομπής με την Ελεονώρα Μελέτη και τη μέχρι πρότινος συμβολή του Νίκου Μάνεση. Και οι δυο δημοσιογράφοι έχουν κάνει δηλώσεις στις κάμερες για το “διαζύγιο” τους, επιχειρώντας ο καθένας να πείσει για το δίκιο του και κυρίως να αποσείσουν τις ευθύνες για την αποτυχία της εκπομπής και τις χαμηλές τηλεθεάσεις.

Η Ελεωνόρα Μελέτη υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία συμμετοχή στη δημιουργία της εκπομπής, πέρα από την παρουσίαση και δεν θα μπορούσε άλλωστε γιατί θέλει χρόνο με την κόρη της.

Και ο Νίκος Μάνεσης έχει τη δική του επιτυχημένη εκπομπή τα Σαββατοκύριακα με υψηλές τηλεθεάσεις, αλλά και δελτία που επίσης πηγαίνουν “σφαίρα”… Και δεν έχει ανάγκη να αποδείξει τίποτα.

Αν δεν συνεχιστούν οι δηλώσεις στις κάμερες από τους πρωταγωνιστές, μειώνονται σημαντικά τα προβλήματα που πρέπει να επιλύσει η διοίκηση του σταθμού… Ετσι, αν αποφύγει τις ακραίες λύσεις (βλ. “κόψιμο” εκπομπής), αυτό που απομένει και οφείλει να κάνει είναι ξεκαθάρισμα σε επίπεδο προσώπων (διότι υπάρχουν εμπλοκές) και restart.

Για την πληρότητα όμως του ρεπορτάζ να σημειωθεί τέλος, ότι στο στόχαστρο (της αναζήτησης ευθυνών) έχουν μπει και συγκεκριμένα στελέχη του καναλιού… Διότι μια άλλη ανάγνωση εντοπίζει συνολικότερα προβλήματα στο φετινό πρόγραμμα… Και ως εκ τούτου ανοίγει η βεντάλια.

Comments are closed.