Από τα μέλια στις ταβανόπροκες

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Guys; Mε αφορμή και την τελευταία μπηχτή, την γκντουπ δηλαδή αν είναι δυνατόν να στήνεις έτσι ολόκληρο σκετσάκι! (δείτε εδώ) αλλά και γενικότερα από όλο το παρατράγουδο με Μάνεση – Μελέτη και την κόντρα τους, όπως την κάνουμε watch τις τελευταίες days… Ενα σχόλιο. Όλο αυτό το πανηγύρι, είναι το απόλυτο ριάλιτι!

Τα things είναι πολύ απλά. Σε οποιαδήποτε δουλειά έχεις κόντρες, διαφορές και ups and downs. Και especially στο television! Ε και; Αυτή είναι η σωστή διαχείριση; Χώνουμε ο ένας τον άλλον και τροφοδοτούμε τα σαιτ και τις εκπομπές με καρφάρες και ταβανόπροκες καθημερινά; Και κάνουμε έτσι τζέρτζελο γύρω από το όνομα μας; Με τι; Με τις κατινιές; Ελεος Jesus μου και Christ μου με το level!

Βρε θρονιαστείτε κει και κάντε τη δουλειά σας! Ρε τι είναι τούτοι! Αν είχαν κάνει επιτυχία θα μας είχαν φλομώσει στις συνεντεύξεις, τα εξώφυλλα και τα μέλια. Και τώρα στην αναποδιά, έχουν βγάλει τα τουφέκια και αλληλοσκοτώνονται. Σε κοινή θέα. Μιλάμε για επίπεδο πέμπτο υπόγειο… Η δυστυχία ολάκερη τού να τους έχεις υπαλλήλους είναι τούτοι!

Το the whole φαιδρό τού πράγματος στο παρακάτω βίντεο. Αρχές Ιουλίου που ανακοίνωναν την κοινή τους εκπομπή και αμολάγανε τη μία φιλοφρόνηση μετά την άλλη. Το fake των tv – προσώπων στο μεγαλείο του! Για να διδάσκεται στα αμφιθέατρα…

Και κλείνουμε με question. Ρητορικό… Πώς γίνεται πριν 2 μήνες να μας εκθειάζεις on air τόσο ασύστολα έναν δημοσιογράφο… (δείτε το βίντεο πραγματικά να κάνετε watch τι κοπλιμέντα μπουμπούναγε)… Και μετά, στην πρώτη αναμπουμπούλα το αποδομείς το όλο εγχείρημα σας τόσο πανηγυρικά; Κάπου όλο αυτό δεν αναδύει εμπιστοσύνη! Ή τότε έχεις κάνει λάθος, παρουσιάζοντας μας ότι έχεις τον Λάρι Κινγκ (!) απέναντι σου, ή τώρα.

Comments are closed.