Το αφεντικό τρελάθηκε

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Αν θέλετε να φτιάξετε συκώτι, κάντε watch το interview Μαλέλη στους Χασαπόπουλο – Βούλγαρη. Πολύ γέλιο! Με το καλημέρα σας, ο φοβερός! Του λένε ευχαριστούμε που ήρθες, το συνηθισμένο δηλαδή που θα πεις για λόγους ευγένειας στον καλεσμένο σου.. και μπουμπουνάει αυτός στο καπάκι, «δική μου τιμή που ήρθα σε αυτήν την εκπομπή που πάει τόσο καλά και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι όλοι». Χα χα χα! Τα φώτα σε μένα!

Και στο καπάκι, στο σούμπιτο όμως, από διευθυντής ειδήσεων γίνεται τηλεπωλητής και χαρίζει από τον αέρα του channel υποτροφίες για τη σχολή του! Ελα πάρε πάρε τώρα που γυρνάει! Guys το βίντεο είναι επικό! Κοπανιέσαι στο γέλιο! Σε καλό μας!

Αλλά εκεί που ξετυλίγεται το ρεσιτάλ laughter είναι που περιαυτολογεί για το πόσο τέλειο είναι το δελτίο του Mega, «είμαστε μακράν η πιο αντικειμενική ενημέρωση, είμαστε ένα βήμα μπροστά στα τεχνολογικά» καταλήγει, φτάνοντας στο απόλυτο συμπέρασμα του αιώνα!

Και η χαριστική βολή ξεκαρδίσματος έρχεται μετά. Ερώτηση κόλαφος από τον ενθουσιασμένο Ιορδάνη Χασαπόπουλο (situation: τι να κάνει ο έρμος) που ρωτάει και περιμένει με αγωνία την απάντηση: «Τώρα μπήκαμε στον Οκτώβριο, μπορεί να έρθει κανείς να εγγραφεί;». Έπος! Ίσα που προλαβαίνει journalist μου, αν τρέξει μπορεί και να πιει water, γιατί η πόρτα κλείνει!

Και εκεί που έχεις λαχταρήσει και σε έχει πιάσει κρύος ιδρώτας μη και δεν προκάμεις, εκεί που είσαι έτοιμος να σκούξεις – απάντα Μαλέλη για το θεό! – το heart σου πάει στη θέση του όταν ακούς το στέλεχος να σε καθησυχάζει ότι οι εγγραφές συνεχίζονται για 10 μέρες ακόμη… Ουφ! Τελικά το 2020 δεν μας έχει ποτίσει και τόσο φαρμάκι!

Αμπάχα μπούχα αντε γεια και wind στα πανιά! Και κάντε watch το βίντεο! Ο God μας λυπήθηκε και προλαβαίνουμε ακόμα τις προθεσμίες!

Comments are closed.