Μια τραγική στιγμή στην ιστορία της χώρας

Η δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου ξεπερνά τον Πορτοσάλτε

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Η δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου είναι μια τραγική στιγμή στο history του country! Τελεία και παύλα! Είναι αδιανόητο και εξοργιστικό να έχουμε κάνει watch σε live μετάδοση μια τέτοια δολοφονία ενός εντελώς ανυπεράσπιστου ανθρώπου και να μιλάμε ακόμα με επιφυλάξεις, δισταγμούς, ναι μεν αλλά και όμως! Φανταστείτε πραγματικά να μην υπήρχε το βίντεο!

Είναι η ντροπή ολάκερη ότι ξεσηκώνονται οι πάντες για την κακοποίηση ενός ζώου και καλά, αλλά εδώ που είχαμε άγριο ξυλοδαρμό ενός ανθρώπου μάς έχουν φλομώσει στους διχασμούς! Μοιρασμένα τα πράγματα στη δολοφονία! Πού ακούστηκε! Από τους δέκα που θα μιλήσεις ή θα διαβάσεις στα σόσιαλ μίντια, οι 5 και βάλε θα έχουν το something να σου αντιπαραβάλλουν. Πώς ήταν το θύμα, τι πρέσβευε, τι έκανε στο κρεβάτι του, τι σκεφτόταν, πώς ντυνόταν! Θα το ξανακάνουμε say: Η δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου είναι μια tragic στιγμή για την ιστορία του country!

Και το ότι ακούστηκαν αυτά τα things από τον Αρη Πορτοσάλτε στον αέρα του radio (απεδείχθη τοξικοαυτός μπουμπουνάει ο journalist όταν στο θύμα δεν ανιχνεύτηκε καμία ναρκωτική ουσία!) είναι μέρος απλά αυτής της ντροπής. Η ομοφοβία και ο ρατσισμός έχουν χτυπήσει κόκκινο! Σαν την πανδημία! Η δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου είναι μια τραγική στιγμή στην ιστορία της χώρας!

Comments are closed.