Εκνευρισμός στο MEGA για τη διεκδίκηση της Τατιάνας

… από τον ALPHA

Προσωρινή λύση – λένε από τον ALPHA, είναι οι αντικαταστάτες της Μελέτη: Καρσιώτης, Χαντζή, Νικόλτσιου. Ωστόσο η είδηση κρύβεται από τη μια πλευρά, στα πρόσωπα που συζητά ο σταθμός για να αναλάβουν τη συγκεκριμένη ζώνη, ανάμεσα στα οποία είναι και η Τατιάνα Στεφανίδου… Και από την άλλη πλευρά στον εκνευρισμό της Συγγρού! Το τελευταίο είναι και το σημαντικότερο στην εξέλιξη που προέκυψε… Αφού σύμφωνα με πληροφορίες η ιδιοκτησία του MEGA φέρεται ενοχλημένη με τη διεκδίκηση της Τατιάνας Στεφανίδου από τον ALPHA.

Η παρουσιάστρια λέγεται ότι είχε ανοιχτή πρόσκληση από τη Συγγρού, όταν έφυγε από τον ΣΚΑΙ, αλλά δίσταζε να πει το “ναι”, για μια σειρά από λόγους… Ενώ παράλληλα στο πρόσφατο παρελθόν είχε συζητήσεις με το STAR και με τον ALPHA, αλλά δεν υπήρχαν κενές ζώνες στο πρόγραμμα ώστε να ενταχθεί… Σήμερα που υπάρχει κενό φαίνεται ότι έγιναν νέες επαφές, χωρίς όμως ακόμη να έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις.

Η εξίσωση παραμένει δύσκολη για την Τατιάνα Στεφανίδου, δεδομένου ότι τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγος της Νίκος Ευαγγελάτος διατηρούν στενές, προσωπικές σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, πέρα δηλαδή από την επαγγελματική συνεργασία… Ενώ την ίδια ώρα έχουν – επίσης, εξαιρετικές σχέσεις με τη διοίκηση του ομίλου της Κηφισιάς.

Comments are closed.