Συντριπτική νίκη του Λάμπρου έναντι της Παναγοπούλου

 

Το πρώτο ολοκληρωμένο crash test μεταξύ των νεαρών παρουσιαστών του Σαββατοκύριακου, Σπύρου Λάμπρου για το STAR και Κατερίνας Παναγοπούλου για το MEGA είναι γεγονός… Και είναι συντριπτικά (τα νούμερα) υπέρ του πρώτου.

Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι η Κατερίνα Παναγοπούλου και το STAR έλυσαν τη συνεργασία τους… Με τη δημοσιογράφο στη συνέχεια να εντάσσεται στο MEGA για την παρουσίαση των δελτίων του Σαββατοκύριακου (και της Παρασκευής). Αντίστοιχα η διοίκηση του STAR με μια τολμηρή απόφαση αναθέτει στον Σπύρο Λάμπρου που δεν έχει καμια εμπειρία από δελτία την παρουσίαση των ειδήσεων του Σαββατοκύριακου!

Δυο μήνες μετά ο Σπύρος Λάμπρου δικαιώνει την απόφαση του STAR να του εμπιστευθεί τα δελτία ειδήσεων του Σαββατοκύριακου, αφού έχει αυξήσει σημαντικά τα νούμερα τηλεθέασης, τόσο σε σχέση με τον ανταγωνισμό όσο όμως και σε σχέση με το παρελθόν.

Ειδικότερα για τον Οκτώβριο και για τα δελτία του Σαββατοκύριακου μεταξύ των δυο, προκύπτει ότι το STAR με τον Σπύρο Λάμπρου τερμάτισε πρώτο στο δυναμικό κοινό (18-54) σημειώνοντας 14,1%, ενώ το MEGA με την Κατερίνα Παναγοπούλου σημείωσε 8,7%. Αντίστοιχα όμως και στο σύνολο του κοινού το STAR ήρθε πρώτο με 12,1% και αρκετά πίσω το MEGA με 7,8%.

Comments are closed.