Πολύ φασαρία για το τίποτα

 

Οι περισσότεροι ελληνικοί τηλεοπτικοί σταθμοί βρέθηκαν στην Ουάσιγκτον με τους κεντρικούς παρουσιαστές των ειδήσεων για να καλύψουν τις αμερικανικές εκλογές… Και τελικά σπατάλησαν ένα σκασμό λεφτά, για να σηκώσουν το βάρος οι έκτακτες μεταμεσονύκτιες εκπομπές τους!

Το OPEN που είχε εξαιρετική κάλυψη και έδειξε τη δυναμική του σε αυτές τις εκλογές “καθάρισε” με τους Γιάννη Παπαδόπουλο, Σωτήρη Δανέζη και Μιχάλη Ιγνατίου (από Ουάσιγκτον)… Συμμετέχοντας φυσικά και η Νίκη Λυμπεράκη που ήταν πολύ καλή στο ρόλο της (επίσης από την αμερικανική πρωτεύουσα)… Αλλά και χωρίς αυτήν την κινητοποίηση το κανάλι θα κέρδιζε τις εντυπώσεις, εξαιτίας του δυνατού σχεδιασμού από τον διευθυντή ειδήσεων Χρήστο Παναγιωτόπουλο.

Ο ΣΚΑΙ βγήκε “ασπροπρόσωπος” με την παρουσία στην έκτακτη εκπομπή (στις 3.00 τα ξημερώματα) έχοντας στο στούντιο τον Αλέξη Παπαχελά και τον Παύλο Τσίμα, συντονίζοντας το πάνελ ο υπερφίαλος Απόστολος Μαγγηριάδης… Και λιγότερο από την παρουσία της Σίας Κοσιώνη στην αμερικανική πρωτεύουσα!

Ο ΑΝΤ1 “καθάρισε” με την έκτακτη εκπομπή των Τέλλογλου και της ομάδας του… Ενώ το MEGA με τον Νίκο Φιλιππίδη και τη “Βαβέλ” του (όνομα και πράγμα)!

Comments are closed.