Το MEGA ο μεγάλος χαμένος των αμερικανικών εκλογών

 

Ξόδεψε ένα τσουβάλι λεφτά για να κάνει 5% – Νικητής το STAR που δεν είχε αποστολή στις ΗΠΑ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σκόρπισε ένα τσουβάλι λεφτά για να στείλει αποστολή στην Ουάσιγκτον και τελικά το δελτίο του MEGA έκανε 5,8%! Το ίδιο συνέβη και με τον Γιάννη Αλαφούζο μόνο που το δελτίο του ΣΚΑΙ έφθασε στο 17,5% (μια από τα ίδια δηλαδή που κάνει κάθε βράδυ), έχοντας πίσω του την καυτή ανάσα του STAR (με 16,7% στο σύνολο) που δεν χάλασε ευρώ για να καλύψει τις αμερικανικές εκλογές και τελικά είχε την καλύτερη επίδοση από όλα τα δελτία μιας και ήταν πρώτο στα δυναμικά κοινά με 16,3% όπως κάθε βράδυ!

Και στο OPEN ξοδεύτηκαν για να πάνε στις ΗΠΑ χωρίς κανένα αντίκρισμα στην τηλεθέαση, αλλά τουλάχιστον – εξαιτίας του Χρήστου Παναγιωτόπουλου και του ειδησεογραφικού του staff, είχαν την καλύτερη κάλυψη των αμερικανικών εκλογών! Το δελτίο κινήθηκε στα ίδια επίπεδα που κινείται καθημερινά (πάνω από το MEGA) σημειώνοντας 7,9% στο σύνολο και 8% στα δυναμικά κοινά.

Οι υπόλοιποι – επίσης, κινήθηκαν στα ίδια, είτε είχαν αποστολή στις ΗΠΑ είτε όχι: ο ΑΝΤ1 σημείωσε 12,1% στα δυναμικά κοινά και 14,7% στο σύνολο, ο ALPHA 13,9% και 15,2% αντίστοιχα και η ΕΡΤ 4,7% και 6,8%.

Comments are closed.