Συρρικνώνονται ή όχι για χάρη του Λιάγκα;

Εκτεθειμένους αφήνουν στη Συγγρού για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα τους παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη… Αφού αφήνουν να κυκλοφορούν (στο Διαδίκτυο) πληροφορίες για συζητήσεις του MEGA με τον Γιώργο Λιάγκα, προκειμένου να αναλάβει το πρωινό δίωρο 8.00 – 10.00 που τώρα παρουσιάζουν οι δυο δημοσιογράφοι!

Προφανώς για να μη διαψεύδουν την είδηση που αποκάλυψε το site “Τυπολογίες” σημαίνει ότι όντως γίνονται συζητήσεις… Και οι ενδιαφερόμενοι (εν προκειμένω Χασαπόπουλος – Βούλγαρη) το μαθαίνουν τελευταίοι!

Με άλλα λόγια ετοιμάζονται (στο MEGA) να “πετσοκόψουν” την εκπομπή… Και αντί να προστατεύσουν το ειδησεογραφικό τους προϊόν το εκθέτουν ακόμη περισσότερο!

Σημειώνεται ότι αντίστοιχη “σκόνη” είχε σηκωθεί πριν λίγες εβδομάδες – πάλι με “θύμα” τους δυο δημοσιογράφους, όταν είχαν φουντώσει οι φήμες για την Τατιάνα Στεφανίδου… Και μπορεί τότε να μην ευοδώθηκαν οι προσπάθειες να ενταχθεί η παρουσιάστρια στο δυναμικό του καναλιού… Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος όμως και η Ανθή Βούλγαρη σταθερά όπως και τώρα υφίστανται την ίδια δοκιμασία τού συρρικνώνεται ή όχι η εκπομπή τους!

Comments are closed.