Θαυμάστε ένα λαγωνικό

Εκτός και αν της έφταιγε η μάσκα…

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Λέμε βρε guys καμιά φορά για κανέναν Παπαδάκη και για κανέναν Αυτιά που κάνουν ολόκληρη παντομίμα στον αέρα για να δείξουν στο κοντρόλ που γράφουν τα σουπεράκια να χαμπαριάσουν την είδηση και να την μπουμπουνίσουν, αλλά τους δίνουμε και δίκιο μέσα μας, διότι πολλές φορές οι τύποι της ομάδας είναι γκάου totally!

Τι μας το θύμισε τώρα αυτό και το αναφέρουμε; Η ρεπόρτερ του Ευαγγελάτου προχθές που έπαιρνε συνέντευξη στο παιδάκι, στο κρεοπωλείο της γιαγιάς του που προσπαθούσε να κάνει από κει τηλεκπαίδευση. Όσοι δεν κάνατε watch το βίντεο (εδώ), δεν είδατε και το απιστεύτου. Το woman που είχε δίπλα της το 9χρονο αγοράκι να της μπουμπουνάει το ασύλληπτο «δεν μπορούσα να συνδεθώ – πρέπει να αναλάβω τις ευθύνες μου» και αυτή… να το προσπερνάει λες και άκουσε το πιο συνηθισμένο πράγμα στον πλανήτη!

Είναι να κουφαίνεσαι και να τρελαίνεσαι! Σόρυ βρε guys αλλά πού έχουνε μάθει αυτοί οι άνθρωποι δημοσιογραφία; Να της λέει ένας μπόμπιρας 9 χρονών “πρέπει να αναλάβω τις ευθύνες μου”, που το κάνεις hear και σου σηκώνεται η τρίχα… Και αυτή, journalist πράγμα, να το ακούει και να πηγαίνει παρακάτω… στο τίποτα!

Και φυσικά, ευτυχώς υπήρχε o Ευαγγελάτος που αν και στο στούντιο, αν και πολυβόλο από μόνος του, το τσίμπησε με τη μία και το ανέδειξε με δέος και σεβασμό όπως του έπρεπε! Και μετά σου λένε… ρεπόρτερ! Και καλά λαγωνικά που μυρίζουνε την είδηση! Εκτός και αν της έφταιγε η μάσκα…

Comments are closed.