Ενοχλημένο το περιβάλλον του Αρχιεπισκόπου από δημοσίευμα του Protagon

Ενοχλημένο φέρεται το περιβάλλον του Αρχιεπισκόπου Ιερωνυμου από την πληροφορία που δημοσίευσε το Protagon.gr και υποστήριζε ότι “Προσπαθούν να φέρουν φάρμακο από τις ΗΠΑ για τον Ιερώνυμο”.

Συγκεκριμένα σε ρεπορτάζ του το site αναφέρει ότι “Ο ιεράρχης νοσηλεύεται στη ΜΑΦ του «Ευαγγελισμού» και με δεδομένο ότι η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται επιβαρυμένη, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη κινηθεί οι διαδικασίες ώστε η χώρα μας να προμηθευτεί την μπαμλανιβιμάμπη που ανέπτυξε η εταιρεία Eli Lilly και έλαβε έγκριση από την FDA στις 10 Νοεμβρίου”.

Η είδηση αναπαράχθηκε απο δεκάδες sites με αποτέλεσμα να προκαλέσει αρνητικά σχόλια για τη μεταχείριση που απολαμβάνει ο Αρχιεπίσκοπος σε σχέση με τους υπόλοιπους ασθενείς που νοσηλεύονται για την ίδια αιτία… Γεγονός που ενόχλησε ιδιαίτερα τους οικείους του Αρχιεπισκόπου.

Αυτό όμως που εξόργισε ακόμη περισσότερο την Αρχιεπισκοπή ήταν η αναφορά στον Τραμπ στην κατακλείδα του ρεπορτάζ: “Στην ίδια κατηγορία ανήκει και το φάρμακο της Regeneron που, μαζί με αυτό της Eli Lilly, είχε χορηγηθεί στον Ντόναλντ Τραμπ. Λόγω του τύπου της έγκρισης και της μικρής διαθεσιμότητας, καθώς δεν υπάρχει ακόμη δυνατότητα μεγάλης ποσότητας στη γραμμή παραγωγής, το φάρμακο θα προορίζεται για ασθενείς υψηλού κινδύνου…”.

Comments are closed.