Μια αρτοκλασία δεν άξιζε το MEGA;

Τα χθεσινά γενέθλια του καναλιού πέρασαν στο ντούκου

31 ετών έγινε χθες το MEGA. Κι όμως δεν βρέθηκε κανείς από όσους βγαίνουν στον αέρα του σταθμού, που έχει πάνω αριστερά το λογότυπο του MEGA, να πει ένα «χρόνια πολλά». Έτσι για το καλό! Όλοι οι παρουσιαστές που επικαλούνται στις συνεντεύξεις τους την ιστορία του καναλιού, μιλούν για την ευθύνη που τους βαραίνει να δουλεύουν στο κανάλι που έχει γράψει ιστορία, ξαφνικά σώπασαν. Γιατί άραγε; Δεν τους αρέσουν εκεί στο ΝΕΟ MEGA οι γιορτές; Παράξενο. Και δεν μιλάμε για τούρτες και κεράκια αλλά μια αρτοκλασία στη λογική της νέας διοικητικής αρχής θα μπορούσε να γίνει.
Πόσο λυπηρό! Σαν να έχεις γενέθλια και να μη σε θυμάται ούτε η ίδια σου η μάνα. Ή έστω -επειδή είσαι υιοθετημένο- η θετή σου μητέρα.
Και επιπλέον έχεις μείνει και με ελάχιστους φίλους (βλ. τηλεθεατές).
Αυτό το τελευταίο μπορεί και να πονάει περισσότερο.
Πάντως για να μη σταθούμε μόνο στις παρομοιώσεις η πραγματικότητα είναι ότι το MEGA και ό,τι αυτό θυμίζει την ιστορία του δεν αρέσει εσχάτως στη διοίκηση της Συγγρού. Κι έχει δοθεί υπόσχεση ότι θα χτιστεί το ΝΕΟ MEGA (όπως λέμε Νέα Σμύρνη) με άλλη φιλοσοφία και άλλη στόχευση. Όχι φυσικά από όσους προέρχονται από το πάλαι ποτέ MEGA. Από νέες δυνάμεις που αντιμάχονται τις αξίες του παρελθόντος. Ισως ήρθε η ώρα που το Ορθόδοξο MEGA μπαίνει στην άκρη και μια νέα αίρεση γεννιέται.
Ευλόγησον…

Comments are closed.