Πώς θα διαφοροποιηθεί η Τατιάνα από τη Ζήνα

Τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου – εκτός απροόπτου, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η Τατιάνα Στεφανίδου στον ALPHA. Η δημοσιογράφος όπως είναι ήδη γνωστό θα αναλάβει τη “διακεκαυμένη” ζώνη 11.00 με 13.00 του καναλιού που χτυπιέται αλύπητα από τον ανταγωνισμό (σε διάρκεια) και θα επιχειρήσει σε πρώτη φάση να στήσει μια ελκυστική κοινωνικό-ενημερωτική εκπομπή, ώστε με την είσοδο του νέου χρόνου να διεκδικήσει αξιοπρεπή ποσοστά τηλεθέασης.

Το στοίχημα όμως για τη δημοσιογράφο που αναμφισβήτητα θα κριθεί στα νούμερα (όπως όλοι), είναι στη “συνταγή” της εκπομπής… Αφού θα κληθεί να παρουσιάσει μια εκπομπή που το περιεχόμενο της θα διαφοροποιείται – σύμφωνα με τις οδηγίες, από αυτό της Ζήνας Κουτσελίνη που μεταδίδεται την ίδια ώρα στο “αδελφό” (κανάλι) STAR με επιτυχία.

Με λίγα λόγια λοιπόν η Τατιάνα Στεφανίδου – ανεξάρτητα των όποιων περιορισμών, θα πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά (κάτι που άλλωστε τη χαρακτηρίζει) για να ξαναβάλει τη συγκεκριμένη ζώνη του ALPHA στον ανταγωνισμό… Η τηλεοπτική πορεία και η δημοσιογραφική της εμπειρία είναι “κλειδί” για όλα αυτά!

Comments are closed.