Πέθανε η δημοσιογράφος Μαρία Κωνσταντοπούλου

Πέθανε ο Βαγγέλης Μαλαξιανάκης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει με θλίψη την απώλεια της δημοσιογράφου Μαρίας Κωνσταντοπούλου, η οποία απεβίωσε χθες, σε ηλικία 61 ετών.

Η Μαρία Κωνσταντοπούλου γεννήθηκε στη Λειβαδιά το 1959. Μετά τις λυκειακές της σπουδές, φοίτησε στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών της Παντείου Σχολής, όμως, ήδη από το 1980, είχε αρχίσει να εργάζεται στην εφημερίδα «ΑΥΓΗ», ως συντάκτης του εργατικού ρεπορτάζ. Στη συνέχεια, επί πολλά χρόνια, εργάστηκε ως συντάκτρια ειδήσεων στο Ραδιόφωνο της ΕΡΤ, δείχνοντας πάντα υπευθυνότητα και επαγγελματική συνείδηση.

Παράλληλα, έγραφε για το περιοδικό «ΑΝΤΙ», συνεργάστηκε με τη Σουηδική Ραδιοφωνία, έκανε εκπομπές και στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό «Δίαυλος 10» και συνέβαλε καθοριστικά στην οικοδόμηση του Δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού της Λιβαδειάς.

Μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ, η Μαρία συνταξιοδοτήθηκε. Δεν έπαψε ποτέ, όμως, να είναι παραγωγική, διάβαζε και έγραφε διαρκώς μέχρι τέλους.

Συνάδελφος με ήθος, αξιόπιστη και συνεργάσιμη, ήταν πολύ αγαπητή στους συναδέλφους της και εργάστηκε πάντοτε με συνέπεια, σεβόμενη την δεοντολογία του επαγγέλματος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τους οικείους της και αποχαιρετά τη συνάδελφο που «έφυγε» πρόωρα.

Η κηδεία της Μαρίας Κωνσταντοπούλου θα γίνει την Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020, στο Νεκροταφείο Δάφνης.

Comments are closed.