Έξαλλος ο Μαρινάκης με το πρωτοσέλιδο του “Βήματος”

Χαμός μαθαίνουμε ότι έγινε στη Συγγρού όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης είδε το πρωτοσέλιδο του Κυριακάτικου “Βήματος” (εδώ)! Ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε, λένε πηγές από την εφημερίδα.

Για έναν περίεργο λόγο (άγνωστο προς το παρόν) ο επιχειρηματίας δεν είχε ενημερωθεί για την πρώτη σελίδα του “Βήματος”, με αποτέλεσμα να γίνει έξαλλος τόσο με το πρωτοσέλιδο όσο και με τα κεντρικά ρεπορτάζ στις μέσα σελίδες… Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος για τον οποίο τα θέματα της εφημερίδας δεν μεταδόθηκαν από τα δελτία ειδήσεων του MEGA, αλλά ούτε αναπαράχθηκαν την επόμενη ημέρα από “Τα Νέα”!

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η κατάσταση στη Συγγρού είναι έκρυθμη και ο διευθυντής της εφημερίδας Αντώνης Καρακούσης σε εξαιρετικά δύσκολη θέση… Αν και είναι προφανές ότι του ζητήθηκαν εξηγήσεις… Δεν είναι σαφές ακόμη ποια θα είναι η επόμενη ημέρα στην εφημερίδα.

Ακούγονται και ψιθυρίζονται πολλά στους διαδρόμους του οργανισμού και οι γνωρίζοντες υποστηρίζουν ότι θα πέσουν κεφάλια… Ισως όχι αμέσως (για να μη φανεί ότι παίρνονται αποφάσεις εν θερμώ και κυρίως για να μη δικαιώσουν τα ρεπορτάζ), αλλά ο συναγερμός δεν έχει λήξει ακόμη για τα στελέχη του φύλλου που κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Comments are closed.