Σύγκρουση

 

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μιλούν για μεγάλο ρήγμα στη Συγγρού και δεν αποκλείουν εξελίξεις… Η διάσταση απόψεων, οι διαφορετικές προσεγγίσεις, αλλά και η ταραχή που ΄χει προκύψει (με το πρωτοσέλιδο του “Βήματος) δεν είναι – τελικά, πρόσφατη… έχει βαθύτερες ρίζες (πολιτικές και μιντιακές)!

Οι ισορροπίες εδώ και αρκετό καιρό έχουν διαταραχθεί και αποτυπώνεται εξαιρετικά, τόσο σε πολιτικό όσο και σε μιντιακό επίπεδο από τα παρακάτω τουίτ των επικεφαλής των δυο φιλικών συγκροτημάτων, Αντώνη Καρακούση (“Το Βήμα”) και Γιάννη Κουρτάκη (“Παραπολιτικά”).

Γράφει λοιπόν ο διευθυντής του “Βήματος” για τις δηλώσεις Γεραπετρίτη (στην ΕΡΤ την περασμένη εβδομάδα): “Όπως και αν αναγνώσει κανείς τις δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας κ.Γ.Γεραπετρίτη δεν μπορεί παρά να εκπλαγεί από το μέγεθος του παραλογισμού και την ανυπαρξία ίχνους συναισθηματικής νοημοσύνης”.

Για το ίδιο ακριβώς θέμα γράφει ο εκδότης των “Παραπολιτικών”: “Ο Γεραπετρίτης είπε το αυτονόητο. Και επειδή σ’ αυτή τη χώρα δεν έχουμε συνηθίσει να συνομιλούμε με το αυτονόητο, βγήκαν διάφοροι γελοίοι και την “έπεσαν” στον υπουργό Επικρατείας. Χωρίς φυσικά να έχουν ακούσει αυτό που έχει πει ο στενός συνεργάτης του”.

Συμπέρασμα: Οποιος διαβάζει πίσω από τις λέξεις θα έχει και μια σχετικά ασφαλή πρόβλεψη για το μέλλον!

Comments are closed.