Μοναδικός

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Ας πάρουμε θέση. Στα φλέγοντα ζητήματα του follow, του unfollow και των μπηχτών! Guys; Ενα θα πούμε. Και είναι και το μόνο, το only thing που μας ενδιαφέρει στο situation! Ο Ουγγαρέζος ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα. Τέλος!

Σε όλα τα πάνελ του ελληνικού television, της βλακείας, της αμορφωσιάς και του απύθμενου κομπλεξισμού, ο presenter είναι ο μόνος που όταν τον πετυχαίνεις σε κανα βιντεάκι μπορείς όχι μόνο να το κάνεις watch ολόκληρο (μεγάλη υπόθεση γιατί σε άλλα το κλείνεις στα 5 δευτερόλεπτα) αλλά γουστάρεις κιόλα γιατί είναι κορυφαίος!

Έχει χιούμορ, έχει ατάκα και έχει το κυριότερο; Εξυπνη ματιά και τρελή επαφή. Με το μέσα του, το έξω του και τα everything! Και μέσα στην όλη stupidity που καταπιάνεται, μοιάζει ο έρμος σαν εξωγήινος που έχει προσγειωθεί στα γήινα και αντικρίζει ένα χωριό ηλιθίων σε ολάκερο πλανήτη! Περίπου τέτοια μεγέθη!

Υ.Γ. Ο Μουτσινάς είναι επίσης, μύγα μες στο γάλα… Στην περίπτωση όμως αυτή, μάλλον μπασταρδεύτηκε η αύρα του… από τη Μαλέσκου! Που εξακολουθεί να μη βλέπεται βρε guys μου με το nothing! Πώς είπαμε πριν για τον Ουγγαρέζο ότι έχει τρελή επαφή ο άνθρωπος; Ε, το ακριβώς αντίθετο! Ανατολή η επαφή, στο άλλο ημισφαίριο βολοδέρνει τούτη! Και συνδύασε το όλο αυτό με ακραίας μορφής ωραιοπάθεια και έχεις ένα result δολοφονικό completely!

Comments are closed.