Στην πρώτη καριέρα σκότωσε τον Βασιλάκη Καΐλα και στη δεύτερη συμφιλιώθηκε μαζί του

Η διπλή ζωή του Πέτρου Κωστόπουλου

Εκτός από τον Πέτρο Κωστόπουλο στο Ντουμπάι ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο Στέφανος Κορκολής και μερικές ακόμη δεκάδες ή και εκατοντάδες Ελλήνων… Ο μόνος όμως που τα άκουσε για τα καλά (από τηλεόραση, Διαδίκτυο και social media) ήταν ο πρώην εκδότης! Το παραδέχεται και μόνος του στη μακροσκελή του απολογία (εδώ), “Σκόνη τον έκανα τον Τσιτσιπά στο τάι μπρέικ! 7-5! Ήρθε δεύτερος στα μπινελίκια”.

Και είναι αλήθεια! Διότι ο Κωστόπουλος έκανε αγώνα για να κερδίσει, για να έρθει πρώτος… Και θα έρχεται πάντα πρώτος στο συγκεκριμένο σπορ γιατί το ξέρει καλά και παίζει μόνος του… Ο Τσιτσιπάς έχει αποφασίσει να ασχολείται στη ζωή του μόνο με το τένις, δεν τον ενδιαφέρει το ξεκατίνιασμα ή τι θα πει ο κόσμος!

Ο Πέτρος Κωστόπουλος έχει κάνει δυο καριέρες στη ζωή του. Η πρώτη ως εκδότης και η δεύτερη ως χρεοκοπημένος εκδότης. Και τις δυο καριέρες τις έκανε on air (μπροστά στις κάμερες και στα φώτα της δημοσιότητας και τώρα πληρώνει το τίμημα). Στην πρώτη καριέρα προσπάθησε να σκοτώσει τον Βασιλάκη Καΐλα που είχε μέσα του (για λογαριασμό της ελληνικής κοινωνίας) το γνωστό “ξεβλάχεμα”. Και στη δεύτερη προσπάθησε να συμφιλιωθεί μαζί του! Ο Βασιλάκης Καΐλας ήταν πάντα εκεί! Στην ελληνική επαρχία, στα χρόνια της ψευδο-ευδαιμονίας του ΠΑΣΟΚ, στο Ψυχικό (ως σύμβολο) όταν από λούστρος γίνεται πρίγκιπας και μπαίνει στα σαλόνια… Και μετά πάλι εκεί στην πτώση ο Βασιλάκης Καΐλας είναι παρών. Ο Καΐλας παραμένει Καΐλας, δεν αλλάζει! Γιατί πάντα τον ενδιέφερε τι θα πει ο κόσμος, γιατί πάντα κάτι ζητούσε από τον κόσμο! Αλλά κανείς όμως δεν χρωστάει σε κανέναν!

Comments are closed.