Success story

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Μαγκιά. Μόνο! Και μπόλικο respect. Το decision του Λιάγκα να ξανακάνει πρωινό με Σκορδά είναι ό,τι πιο tv σούπερ έχουμε ακούσει εδώ και καιρό. Guys; Do not hear καμία άλλη μπούρδα. Μόνο εξυπνάδα φανερώνει η κίνηση και αν δεν είναι κάποιος κομπλεξικός, το αντιλαμβάνεται!

Για τον presenter τα ‘χουμε γράψει ουκ ολίγες times. Από όταν έφυγε από το πρωινό, το ‘χασε. Γενικώς δεν του ‘βγαινε με το nothing… Τι σημασία έχει όμως now, μετά από τη σούπερ ντούπερ απόφαση του να ξανακάνει αυτό που του ταιριάζει περισσότερο! Because η συνταγή ήταν άκρως επιτυχημένη. Ξεκάθαρα!

Ό,τι και να λέμε, το πρωινό ήταν success με τον Λιάγκα στο τιμόνι. Αυτός έδινε το ρυθμό, τη φρεσκαδούρα, το τέμπο, τα everything. Είναι ο άνθρωπος που ξεκλειδώνει την πιο τέλεια πλευρά της Σκορδά στον αέρα και απογειώνει τον Ουγγαρέζο.

Ο οποίος ο Ουγγαρέζος είχε μαραζώσει ο έρμος με όλους τους άσχετους που του είχαν κουβαλήσει κατά καιρούς στο tv πλάι του! Δώστε του εκεί του ανθρώπου Λιάγκα, να αγαλλιάσει το είναι του! Και εμάς also! Κορυφαίο δίδυμο!

Και εντάξει το situation είναι λεπτό, έτσι; Και για Λιάγκα, να πάρει την απόφαση να γυρίσει συν του με όλα όσα θα ακούσει… Και για Σκορδά… Και για το channel… Και για τους everyone. Όμως τα πάντα λειτούργησαν άψογα, πρωτόγνωρο για ελληνικά tv δεδομένα και πάρθηκαν μπαμ μπαμ οι σωστές αποφάσεις!

Ρε βάλανε όλοι πίσω τους εγωισμούς τους και προχώρησαν παρακάτω! Ουσιαστικά! Μεγάλο πράγμα! Βγήκε ο καθένας από το τέλμα του και έκανε το choice που δεν το λες και εύκολο και όμως το τόλμησαν! Μόνο congratulations και εύγε, το nothing else!

Να, για να το κάνετε understood υποθέστε ότι ήταν ο Λιάγκας today στην εκπομπή. Και παίζανε, όπως έκαναν, το βίντεο με τον Μιχάλη Ρέππα που τους μιλούσε για τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή της Μπεκατώρου, γιατί δεν έβγαινε (!), εννοώντας ζόρικες εποχές οικονομικά. Ποιος, ο Ρέππας που τον χρυσοπληρώνανε για τα σίριαλ του! Ε, δεν θα πέταγε εκεί τη μια ατάκα μετά την άλλη ο πρώην husband; Χαμό θα είχε κάνει με τον Ουγγαρέζο, θα τους παίζανε σε αναπαραγωγή καμιά βδομάδα! Η Σκορδά θα τρεχε να κρατήσει τις ισορροπίες και να τους μαζέψει και όλα θα κυλούσαν όμορφα και γλυκά! Καλή προβολή! Σύντομα στις οθόνες μας!

Comments are closed.