Εκ των έσω η διαρροή του video Πολάκη

Συντροφικά μαχαιρώματα

Το ένα είναι η κυνική ομολογία Πολάκη (ή αλλιώς “αυτοκριτική” όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος) ότι “γ@@@@ τη μεσαία τάξη” και για αυτό έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2019 (εδώ)… Το άλλο όμως – προφανώς, λιγότερο σημαντικό αλλά εξίσου ενδιαφέρον (παραπολιτικό) είναι το ποιος διέρρευσε το video (με την αυτοκριτική Πολάκη για την ασέλγεια στη μεσαία τάξη)!

Εικάζεται λοιπόν ότι το “κάρφωμα” έγινε εκ των έσω, δεδομένου ότι επρόκειτο για κάποια τηλεδιάσκεψη… Με πρόσωπα δηλαδή που συμμετείχαν σε αυτήν και ήταν παρόντες στην ανάλυση… Εκτίμησαν λοιπόν ότι η ομολογία του πρώην υπουργού και πρωτοκλασάτου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έπρεπε να πάει χαμένη και να τη στερηθεί ο ελληνικός λαός, αλλά κυρίως αυτοί για τους οποίους γίνεται λόγος!

Με λίγα λόγια κάποιοι σύντροφοι του Πολάκη αποφάσισαν να τον “καρφώσουν” διαρρέοντας το video εν αγνοία του με στόχο να του προκαλέσουν ζημιά… Ανεξάρτητα από το πώς το χειρίστηκε ο ίδιος στη συνέχεια για να μην τους εκθέσει! Διότι όπως και να ‘χει η διαρροή έγινε από συντρόφους του… Και στη συγκεκριμένη συγκυρία (για τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ), το γεγονός δεν είναι αμελητέο! Είναι προφανές – παρά το ότι ο αψύς Σφακιανός δεν στάθηκε στη διαρροή, κάποιοι ήθελαν να τον κρεμάσουν στα μανταλάκια και να τον εκθέσουν για τη γλώσσα που χρησιμοποιεί αναλύοντας δυο χρόνια μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου 2019!

Comments are closed.