Απύθμενη χυδαιότητα

Μιας και της αρέσουν οι μεζούρες…

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Η χυδαιότητα που αναδύεται από το tv στιγμιότυπο με την Καραβάτου είναι χειρότερη από της Γκαγκάκη (μιας και της αρέσουν οι μεζούρες!). By far! Γιατί πολύ απλά ακολούθησε! Μόλις λίγους μήνες πριν έκραζε όλο το σύμπαν την εκπομπή του Λιάγκα για τον χαβαλέ που έκαναν με τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε η φοιτήτρια του ΑΠΘ και ακούγαμε on air το «μήπως έσταζε το ταβάνι;».

Και έρχεται now (αν είναι δυνατόν δηλαδή) το απαράδεκτο και τραγικό της Καραβάτου στα αδέρφια του Big Brother που μόλις της είχαν πει ότι έχουν κάνει σεξ με κοπέλα και οι δύο, χωρίς αυτή να το γνωρίζει (!) λόγω της εκπληκτικής ομοιότητας τους και κάντε hear τι τους ρώτησε! Ότι επειδή είπαν πως είναι ίδιοι παντού, με νόημα της ήρθε να ρωτήσει, αν το έχουν «μετρήσει» με κάποιον τρόπο!

Πραγματική απορία. Really τώρα, είμαστε σοβαροί; Και στην τελική πού ζουν; Για να νομίζουν ότι «πουλάνε» αυτά τα χοντροκομμένα, what; Αστεία; Σε ποιους νομίζουν πραγματικά ότι απευθύνονται; Πρωί πρωί το μυαλό τους σε μεζούρες και σεξουαλικά υπονοούμενα; Είναι δυνατόν; Τι εφηβική λιγούρικη αντίληψη! Να λένε πράγματα με τέτοιον τρόπο που ούτε στο χειρότερο καφενείο της τραγικότερης ρούγας δεν ακούγονται τέτοια χωρατά βόθρου για να γελάνε! What a επίπεδο, πραγματικά!

Και είναι φοβερό, ότι και στην περίπτωση με τη φοιτήτρια στο ΑΠΘ και εδώ με την κοπέλα που δεν γνώριζε ότι έκανε σεξ με δύο διαφορετικά άτομα λόγω του ότι είναι δίδυμοι, την παράσταση έκλεψαν όχι τόσο οι άντρες, Λιάγκας και Κρατερός, που κι αυτοί είχαν τη συμμετοχή τους βέβαια, αλλά οι γυναίκες! Ένα ιδιαίτερο εύγε στην Καραβάτου λοιπόν που ακολούθησε!

Τέλος να σημειωθεί ότι οι presenters στο Star, today ζήτησαν συγγνώμη (εδώ).

Comments are closed.