Το κρατικό ΑΠΕ βάζει στο twitter hashtag #ΝΔ Ξεφτίλες!

Τα έχουν χαμένα στο Μέγαρο Μαξίμου, με ορισμένα πράγματα που συμβαίνουν στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων. Οι νέοι αρμόδιοι αναρωτιούνται τι παρέλαβαν, από τον προηγούμενο υπεύθυνο Στ. Πέτσα, μια και κάθε μέρα βρίσκονται μπροστά σε ένα ζήτημα. Δεν φτάνει που δεν έλυσε το θέμα του προεδρου-γενικου διευθυντή, ο οποιος παραιτήθηκε, άφησε και “σκελετούς”. Χωρίς οικονομικό υπεύθυνο, χωρίς συμβάσεις πολλοί δημοσιογράφοι και διοικητικοί, με προβλήματα στις υπηρεσίες ίντερνετ και πάει λέγοντας.

Τις προηγούμενες μέρες όμως, έγινε και το ακατανόητο.

Το ΑΠΕ δημοσίευσε στο twitter είδηση για την εκλογή του κ Μπούγα, στη θέση του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, βάζοντας δίπλα το hashtag #ΝΔ Ξεφτίλες!

Ο ίδιος ο βουλευτής, που ενημερώθηκε για το δημοσίευμα, (που έμεινε κανένα μισάωρο στον αέρα), διαμαρτυρήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, γιατί λέει δεν έβρισκε κανέναν υπεύθυνο στο ΑΠΕ για να διαμαρτυρηθεί…

Και καταλαβαίνετε τώρα τι έχει γίνει στο Μαξίμου με το ΑΠΕ.

Όπως μαθαίνουμε, όταν αρμόδιος από το γραφείο του πρωθυπουργού, επικοινώνησε με «αρμόδιο» (;) στο ΑΠΕ, του απάντησε πως δεν ξέρει το θέμα και δεν τον ενημέρωσε κανένας…

Επειδή όμως έχουν μαζευτεί πολλά προβλήματα και για πολλούς, δεν θα προκαλέσει εντυπώσεις αν το επόμενο διάστημα όχι μόνον τοποθετηθεί νέα διοίκηση, αλλά «πέσουν και πολλά κεφάλια» στο κρατικό πρακτορείο… ψηλά και ενδιάμεσα.

Comments are closed.