Διαβάστε στη “Real news”

 

Με τίτλο: «Ποιοι φόροι θα μειωθούν μέσα στο 2021» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews
Η εφημερίδα αποκαλύπτει τα 5 μέτρα ελάφρυνσης που εξετάζει το οικονομικό επιτελείο.
Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:
– Ολες οι αλλαγές που προωθούνται σε τεκμήρια διαβίωσης, προκαταβολή φόρου, συντελεστές ΦΠΑ, ηλεκτρονικές συναλλαγές και ΕΝΦΙΑ.
– Δάνεια σε αναστολή: Μισή δόση μέχρι το τέλος του έτους.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– «Τείχος ανοσίας μέχρι τον Ιούνιο». Κορυφαίοι επιστήμονες μιλούν στην «R». Εκτιμούν ότι είναι εφικτός ο στόχος για ασφαλές καλοκαίρι, υπό την προϋπόθεση να µην υπάρξουν νέες καθυστερήσεις στην παράδοση των εμβολίων από τις φαρμακευτικές εταιρείες. Τα επόμενα βήματα για την άρση των περιοριστικών μέτρων, μετά την απόφαση για επιστροφή των μαθητών σε γυμνάσια και λύκεια.
– Πρεμιέρα των διερευνητικών και στο βάθος… Χάγη! Η στρατηγική της Αθήνας στην επανέναρξη των συνομιλιών µε την Αγκυρα. Τι ανησυχεί τη στρατιωτική ηγεσία.
– «Κίτρινες κάρτες» σε υπουργούς. Γκάζι από το Μαξίμου για τις μεταρρυθμίσεις. Ερχεται βαθμολόγιο για όσους καθυστερούν τις Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις.
– Αδωνις Γεωργιάδης: «Για όλα υπάρχει σχέδιο. Δεν είναι ακόμα η ώρα της εστίασης. Δεν υπάρχει βιασύνη».
– Αλέξης Χαρίτσης: «Χωρίς αλλαγή πολιτικής από την κυβέρνηση, δεν μπορεί να υπάρξει ανάταξη της ελληνικής οικονομίας».
– Νέο πακέτο στήριξης για τα ξενοδοχεία. Θα τεθεί σε ισχύ τον Φεβρουάριο και προβλέπει τη χορήγηση επιπλέον ρευστότητας στις επιχειρήσεις του κλάδου που έχουν πληγεί από την πανδημία.
– Σοφία Μπεκατώρου: «Ημουν αηδιασμένη και εντελώς ανήμπορη». Η συγκλονιστική πρώτη κατάθεση της χρυσής ολυμπιονίκη στις 13 Νοεμβρίου του 2020, µε την οποία αποκάλυψε τον βιασμό της από παράγοντα της ομοσπονδίας. Μιλούν στην «R»: Ν. Κακλαμανάκης, Μ. Ψυχογιού, Ν. Μπακογιάννη, Μ. Μπίκοφ. 12 πρώην φοιτήτριες καταγγέλλουν παρενόχληση από δύο καθηγητές του ΑΠΘ.
– Οι απολογίες των ανηλίκων για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη. Τι κατέθεσε ο ειδικός φρουρός που κατηγορείται ότι τους βοήθησε να κρυφτούν.
– Εγκλημα στα Χανιά: «Θέλω βοήθεια. Με απειλεί». Τι είχε εκμυστηρευθεί στον πρώην σύζυγό της η άτυχη γυναίκα που δολοφονήθηκε από τον 47χρονο Νορβηγό σύντροφό της.

Comments are closed.