Λιάγκας δαγκωτό

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Κορυφαίος ο Λιάγκας. Κορυφαίο το δίδυμο με Σκορδά. Νταξ guys μου τα sorry μας, αλλά τον έχουμε τον ενθουσιασμό. Ο presenter είναι σούπερ! Αυτό είναι το πόστο του. Καμία αμφιβολία. This is it! Αυτός είναι η δύναμη της Σκορδά (αποδεδειγμένο και με τη βούλα) και αυτή, το τέλειο του συμπλήρωμα. Γενικώς, είναι η σούπερ ντούπερ τηλεοπτική εξέλιξη της χρονιάς. Congratulations λέμε στους everyone! Που το έκαναν όλο αυτό πραγματικότητα.

Και είχε το τέλειο ύφος ε; Σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής. Perfect όλα του τα πλάνα. Αυτό που έβγαζε… Η αύρα, το feeling… Η εκπομπή απογειώθηκε! Ο τύπος είναι πιο συνειδητοποιημένος από ποτέ και κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα. Τι είναι αυτό που απογειώνει τα πάντα εκεί μέσα; Ότι τα everything για αυτόν είναι… είδηση. Μεγάλο πράγμα! Huge υπόθεση! Όλα είδηση! Εύγε! Η ματιά του είναι πάντα να αναδείξει είδηση! Το εμβόλιο της βαρεμάρας! Ενας δίδυμος μόνο μπορεί να το κάνει understood, για να το θέσουμε με επιστημονικούς όρους!

Guys; Μια χαρά όλο. Καλέ ξάφνου μοιάζει με tv γιορτή! Επανήλθε η κανονικότητα! Χάιντε να τελειώνουμε και με τους κορωνοϊούς να ζήσουμε την απόλυτη τελειότητα!

Comments are closed.