Ο Σαμαρικός βουλευτής που “έφαγε” το πρόστιμο για μάσκα και ο δημοσιογράφος

… μικρομέγαλου συγκροτήματος

Ως γνωστόν πριν τρεις ημέρες στον βουλευτή Μεσσηνίας της ΝΔ Μίλτο Χρυσομάλλη επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο κατά τη διάρκεια ελέγχου για την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων… Ο βουλευτής βρισκόταν σε ξενοδοχείο του Κολωνακίου με δημοσιογράφο. Και το ερώτημα είναι ποιος τον κάρφωσε, διότι καρφωτή έγινε η δουλειά… Αλλά και επιπλέον με ποιον δημοσιογράφο ήταν στη συνάντηση;

Το περιστατικό μπορεί να επικεντρώθηκε στο κομμάτι της τήρησης των μέτρων, μιας και αυτό ήταν το μήνυμα που ήθελε να περάσει η κυβέρνηση, προκειμένου να δείξει στους πολίτες ότι οι περιορισμοί δεν αφορούν μόνο τους “κάτω”, αλλά και τους “πάνω”, για αυτό άλλωστε και πήρε τέτοια έκταση από τα ΜΜΕ… Ωστόσο το θέμα έχει πάρει πολιτικές διαστάσεις στο εσωτερικό της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, αφενός διότι ο βουλευτής θεωρείται άνθρωπος του Σαμαρά (που εσχάτως τα έχει μαζεμένα στην ηγεσία) και αφετέρου διότι η επίπληξη του γγ της ΚΟ Ιωάννη Μπούγα – επίσης, δημοσιοποιήθηκε στα ΜΜΕ! Μια λεπτομέρεια που ενόχλησε ιδιαίτερα!

Τέλος ως προς τον δημοσιογράφο που βρισκόταν στη συνάντηση – αν και δεν έχει σημασία ποιος ήταν, με τον βουλευτή λέγεται ότι είναι από μικρομέγαλο συγκρότημα… Αυτό όμως που αναζητούν είναι το πρόσωπο που κάρφωσε τη συνάντηση των δυο μιας και τα όργανα της τάξης δεν παίρνουν σβάρνα τα λόμπι των ξενοδοχείων και κοιτάνε ποιος φοράει μάσκα, κάποιος τους το σφύριξε… Και το σφύριξε κάποιος που γνώριζε τη συνάντηση του βουλευτή με τον δημοσιογράφο! Τόσο απλά!

Comments are closed.