Η επόμενη σύγκρουση των καναλαρχών είναι τώρα και είναι στην ΕΠΟ

Έξαλλος ο Γιάννης Αλαφούζος (ΣΚΑΙ – Παναθηναϊκός) – λένε τα αθλητικά sites, με τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο και ειδικότερα με την κατάσταση στην ΕΠΟ! Αφού δέχθηκε τη λύση Ζαγοράκη που προκρίνει η κυβέρνηση και ενώ όλοι φαίνεται ότι είχαν αποδεχθεί για να μπει ένα τέλος στα… παιχνίδια, έσκασε η άρνηση Μελισσανίδη της ΑΕΚ (και σύντομα καναλάρχη κατά τον Λιάγκα)! Και τώρα ποιος τον ακούει! Ή πιο σωστά βλέπεις ΣΚΑΙ και καταλαβαίνεις – τουλάχιστον τα έμπειρα μάτια, ότι πρόκειται για ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί… Και η λάβα του να παρασύρει και μέλη της κυβέρνησης!

Αντίστοιχη όμως είναι η κατάσταση και στα media της επιρροής Μαρινάκη (MEGA – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) για την ξαφνική αλλαγή στη στάση Μελισσανίδη… Τον κατηγορούν ότι όχι μόνο πούλησε τη συμφωνία με την κυβέρνηση, αλλά αθέτησε και τις υποσχέσεις που είχε δώσει στον Ζαγοράκη ότι θα τον στήριζε για πρόεδρο της ΕΠΟ και δεν θα κατέβαζε δικό του υποψήφιο.

Την ίδια ώρα ο Σαββίδης (OPEN – ΠΑΟΚ) είναι εξαφανισμένος στην παγωμένη ακόμη πρώην Σοβιετική Ένωση… Και στα εγχώρια media της επιρροής του διαρρέουν ότι ο Ολυμπιακός άρχισε να κλωτσάει…

Με λίγα λόγια όλοι είναι μια ωραία ατμόσφαιρα!

Comments are closed.