Πελώνη ή Λιβάνιος;

 

Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού έγραφε στα μέσα της εβδομάδας το “Βήμα” για την Αριστοτελία Πελώνη, διατυπώνοντας παράλληλα επιφυλάξεις, τονίζοντας ότι κατά μια άλλη εκδοχή “Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να αποφασισθεί εαν θα την προβιβάσουν σε κυβερνητικό εκπρόσωπο”. Ωστόσο το ίδιο δημοσίευμα αποκάλυπτε ότι το κυβερνητικό στέλεχος μετακόμισε στον πρώτο όροφο του Μεγάρου Μαξίμου, δηλαδή ακόμη πιο κοντά στον πρωθυπουργό (εκεί όπου ήταν τα γραφεία των Πέτσα και Ταραντίλη), αποκτώντας νέο γραφείο, καθώς και συνεργάτιδα (που προφανώς δεν είχε μέχρι τώρα).

Αντίθετα εχθές στην ίδια εφημερίδα διαβάζουμε ότι “Στα χέρια Λιβάνιου περνά ο συντονισμός του επικοινωνιακού επιτελείου” συμπληρώνοντας το ρεπορτάζ ότι “Με δεδομένη την οδυνηρή εμπειρία στο πεδίο της πολιτικής και επικοινωνιακής διαχείρισης του τελευταίου διμήνου, έχει αποφασιστεί μια αναδιάρθρωση στο Μέγαρο Μαξίμου. Κατά πληροφορίες, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Θοδωρής Λιβάνιος θα αναλάβει την εποπτεία και τον συντονισμό του επικοινωνιακού επιτελείου, προκειμένου να προλαμβάνονται «ατυχήματα» και να ενοποιούνται τα μηνύματα”.

Συμπέρασμα: Είτε το ένα δεν αναιρεί το άλλο, είτε πλουραλισμός απόψεων και πληροφοριών ανάλογα τον συντάκτη και την πρόσβαση του στο Μαξίμου!

Comments are closed.